Kendall Jenner og Gigi Hadid byttet identitet for én kveld

Kendall og Gigi

Olivier Rousteing (29) overrasket alle da han byttet utseende og identitet på modellene under sitt siste Balmain-show i Paris torsdag.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Kendall og Gigi

BLOND: Kendall Jenner på catwalken for Balmain AW16. Foto: NTB scanpix

Kendall og Gigi

BRUNETTE: Gigi Hadid på catwalken for Balmain AW16. Foto: NTB scanpix

Den gjeveste og mest spektakulære moteuken av dem alle er i gang - Paris Fashion Week varer fra 2. mars til 9. mars og i går var det Olivier Rousteing sin tur. Etter at han i 2011 samlet et toppet modellag ved navn Balmain Army beståendende av moteverdenens mest populære modellfjes, har visningene hans fått massiv oppmerksomhet de siste årene.

Byttet identitet

Torsdag kveld var intet unntak - modellene på catwalken hadde nemlig byttet hårfarge og identitet. Kendall var plutselig blond som Gigi, og Gigi var blitt brunette som Kendall. Alessandra Ambrosio og Rosie Huntington-Whitley var også mixet opp.

- Olivier ville overraske, sier håransvarlig for Balmain-showet Sam McKnight til Vogue.

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Hotshottene Hadid og Jenner var duoen som fikk mest oppmerksomhet, og begge supermodellene la ut selfies sammen på sosiale medier.

«KenGi swap, skrev Kendall, mens Gigi mente det brunte Kendall-håret fungerte som hennes alterego for kvelden.

Inspirert av Kim?

I følge McKnight (som er en av de mest anerkjente hårstylistene i motebransjen) tok det over 10 timer å preppe parykkene klare for visningen. Og det er kanskje ikke så vanskelig å tenke seg til hvor Rosteing har hentet inspirasjonen fra.

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Hans muse, Kim Kardahsian, har jo ved flere anledninger det siste året overrasket med blond manke. Først sjokkerte hun alle under Paris Fashion Week i 2015, og nå sist dukket hun opp med langt, hvitt hår på Kanyes elleville show under moteuken i New York.

Fargepaletten får Balmains høst- og vinterkolleksjon var beige, dus rosa, lyseblå med innslag av gull og sort. Detaljer som dusker, rysjer, markerte belter i livet og chokers var med på å sette prikken over i -en på kolleksjonen.

A post shared by BALMAIN (@balmain)A post shared by BALMAIN (@balmain)A post shared by BALMAIN (@balmain)
Publisert: