Tre kjendiser, én kjole - hvem kledde den best?

Louis Vuitton kjole

Det er spesielt én kjole fra den kommende sesongen som ser ut til å falle i smak hos kjendisene.

Camilla Christensen
Publisert:
Louis Vuitton kjole

Selena Gomez hadde på seg den populære kjolen i en kampanje for Louis Vuitton. Foto: Skjermdump Instagram

Louis Vuitton kjole

Gigi Hadid hadde på seg kjolen i en moteserie for Vogue. Foto: Skjermdump Instagram

Etter at superstjernen Selena Gomez fikk stor oppmerksomhet i en kjole fra Louis Vuitton på Met-gallaen i fjor, har motehuset ansatt artisten som deres nye modell.

Dette er tiden på året hvor motehusene viser frem kampanjene for høsten og fra Louis Vuitton er det spesielt én kjole som virkelig har slått godt an.

MOTE

Plagget kjendisene elsker

På et av høstens kampanjebilder fra det franske motehuset har Selena Gomez på seg en flerfarget sporty og tettsittende kjole, som både supermodell Gigi Hadid og skuespiller Zendaya har blitt sett i siden.

Gigi Hadid er modell i en moteserie i månedens utgave av det amerikanske motemagasinet Vogue, hvor hun har på seg den populære kjolen ved siden av olympiske mester, Ashton Eaton, mens Zendaya brukte kjolen på en mote-visning tidligere i vår.

NYHETER

Det danske kronprinsparet kaprer Vogue-forside

Den blå kjolen med grønne striper blir veldig sporty med de løse ermene i hvitt og svart, mens blomstermønsteret nederst gir et mer feminint preg.
Vi synes alle de tre stjernene så helt fantastisk ut i kjolen, men når tre kjendiser viser seg i det samme plagget må det være lov til å spørre:

Her er forresten MinMotes sommerfavoritter:Publisert: