Mote

«William» om mote og kjendisstatusen

POPULÆR: Hayes har fått stor oppmerksomhet etter TV-serien. FOTO: KLAUDIA LECH, VG

Torsdag kunne Thomas Hayes avsløre ovenfor VG at han ikke blir å se i den kommende sesongen av «Skam». Vi i MinMote tok en prat med den kjente skuespilleren om hvordan klesstilen og hverdagens hans har endret seg etter serien.

Camilla Christensen
Publisert:

Et av høstens store høydepunkter blir den nye sesongen av NRK-serien Skam, hvor «Isak» inntar hovedrollen, men torsdag avslørte VG at «William» som spilles av Thomas Hayes, ikke blir å se i sesong tre.

Vi gleder oss til en ny runde med serien som byr på drama, kjærlighet, kule antrekk og situasjoner man kan kjenne seg skikkkelig godt igjen i - men vi skulle selvfølgelig gjerne hatt med «William» videre.

NYHETER

Fem grunner til at vi elsker Skam

«William» eller Thomas Hayes som han egentlig heter, ble fort en av seriens mest populære gutter og har fått stor oppmerksomhet av jenter i alle aldre og presse.

Vi møtte Hayes på lanseringsfesten for kleskolleksjonen hockeyspilleren Mats Zuccarello, har designet i samarbeid med Moods of Norway - hvor den unge skuespilleren var mer enn villig til å prate om hvordan den populære drama-serien har endret både hverdagen og klesstilen hans.

Les også: Skam-Isaks reise på vei ut av skapet kan bli seriens mest interessante sesong

En ny hverdag

Hverdagen etter «Skam» har vært travel for Hayes, som nesten ikke har tid til å være hjemme lengre – utenom når han skal sove.

– Dagene har blitt annerledes etter serien, men jeg vil ikke si at jeg har forandret meg så veldig mye. Jeg møter mange nye folk hele tiden, men jeg er ikke mer opptatt enn andre kjendiser her i landet, sier Hayes.

Til tross for at Hayes og resten av «Skam»-gjengen så å si ble kjendiser over natten, holder Hayes beina godt plantet på bakken. Han forteller at han ser på kjendisstatusen og alle godene som følger med som en gave, og at han ikke blir høy på seg selv av den grunn.

– Det er moro med kjendisstatusen, men det blir også slitsomt til tider. Jeg skulle gjerne drevet med det jeg gjør, altså være skuespiller, uten å bli skikkelig kjent. Det hadde vært deilig å leve av skuespilleryrket uten alt det trykket i fremtiden, sier han.

Han gikk ut av videregående tidligere i vår, og har ingen planer om å fortsette skolegangen eller «Skam»-karrieren til høsten. Nå skal han å jobbe hardt og mye, for å kunne fortsette som skuespiller.

Fått interesse for mote

POPULÆR: Thomas Hayes har fått det travelt etter rollen i Skam. Foto: Camilla Christensen

På spørsmålet om stilen hans har forandret seg etter serien, forteller Hayes at han har to moteinteresserte kompiser som hjelper ham på klesfronten.

– Stilen min har forandret seg etter serien. Ikke helt - eller jo, den har blitt forandret, ler han.

– Jeg har blitt mer interessert i mote i det siste. Jeg ser mye mer på klær og tenker på ulike klesstiler.

Hayes forteller videre at han føler han må tenke mer på hva han har på seg nå som han er kjent, men at han ikke tenker at han alltid «må» stille opp på rød løper heller.

– Jeg trives best i «street wear». Jeg bruker alltid sneakers, og liker best trange jeans, en t-skjorte og skinnjakke, sier han.

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Fire ganger Skam-Noora eide situasjonen

 2. NYHETER

  «Skam»-jentene stjal showet på Gullruten

 3. NYHETER

  MinMote på Gullruten: - Norges best kledde par

 4. SMINKE

  Skam-Nooras signaturlook steg for steg

 5. KJENDIS

  11 plagg vi tror Skam-Noora ville gått med

Relaterte artikler

NYHETER

Thomas Hayes i kampanje med Sports Illustrated-modell

NYHETER

Astrid S kåret til årets best kledde kvinne

NYHETER

Ruby Dagnall åpner opp om mote-debuten

NYHETER

Han er kåret til Norges mest sexy mann

NYHETER

Petter Stordalen inviterte til årets kjendisfest

KJENDIS

Norske Rebekka er «Riverdale»-designeren: – Kan få sparken i morgen

NYHETER

Thomas Hayes om «Outdrop»-kolleksjonen: – Det er helt vilt