Dette er prinsesse Dianas ukjente niese

Kitty Spencer

Fast plass på første rad under moteuker, modelloppdrag, luksusreiser og veldedighetsarbeid er en stor del av Lady Kitty Spencers (25) jetset-hverdag.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Kitty Spencer

Skjermdump fra Instagram/@kitty.spencer

Kitty Spencer

Skjermdump fra Instagram/@kitty.spencer

Med hyppige oppdateringer på Instagram og nærmere 36 000 følgere har avdøde prinsesse Dianas niese, Lady Kitty Spencer, markert seg som en it-jente hos internasjonale medier som Vouge Australia, Vanity Fair og The Telegraph. Spencer er eldst av fire søsken, og er datteren til Dianas bror, Charles Spencer.

«25-åringen Lady Kitty Spencer lever det livet du forventer av niesen til prinsesse Diana. Vi snakker første rad på motevisninger, misunnelsesverdige reise- og kjendisbilder», skriver Vogue.

Her er 12 ting du bør vite om motebransjens ukjente yndling:

1. Foreldrene Charles Spencer og den tidligere modellen Victoria Lockwood ble skilt i 1997. Lady Kitty og resten av søskenflokken flyttet med moren til Sør-Afrika for å unngå mediaoppmerksomhet etter Dianas død, skriver Telegraph.

2. Hun har studert psykologi, politikk og engelsk litteratur på universitetet i Cape Town, og har en mastergrad i «luxury-brand management» fra prestisjeuniversitetet Regent's i London.

Se også: MinMotes beste London-tips

3. Hun er for tiden bosatt i London, og kaller storbyen «hjemme» fremfor Sør-Afrika.

4. Spencer fokuserer likevel på veldedighetsarbeid og er ambassadør for Centre Point som konsentrerer seg om unge hjemløse i England.

5. Spencer har et godt forhold til fetterne sine prins William og prins Harry, og samarbeider med William om veldedighetsprosjekter.

MOTE

Hertuginne Kate overrasket med ny stil

6. Kitty Spencer har tatt modelloppdrag siden tenårene, og forteller til Vanity Fair at hun har et avslappet forhold til modellyrket.

7. Hun sitter på første rad under Haute Couture-show og blir eksklusivt invitert på lukkede motearrangementer.

8. Feminin 50-tallsmote, spesielt slik rollefiguren Betty Draper går kledd i TV-serien Mad Men, er en av hennes største inspirasjonskilder når det kommer til klær og mote.

Tips: Syv franske stilikoner du bør følge på Instagram

9. Kjæresten hennes er den italienske eiendomskongen og businessmannen Niccolo Barattieri (40).

untitled link

10. Hun er blant annet venninne med Ellie Goulding og designeren og stylisten Mattew Williamson.

11. Spencer elsker Instagram og liker å oppdatere profilen hyppig, blant annet for å holde kontakt med vennene i Sør-Afrika.

12. Dianas niese snakker stort sett aldri om den britiske kongefamilien, men har dette å si til Vanity Fair: – Jeg var så ung (da Diana var i live journ. anm) Det finnes noen få, men spesielle og gode minner som jeg er så heldig å huske.

Kilder: Vogue Australia, Vanity Fair og The Telegraph.

Publisert: