Se festivalantrekkene fra Piknik i Parken

SOFIENBERGPARKEN (MinMote) Hatter, regnklær og blomsterprint. MinMote var på plass på Pip-festivalen for å knipse bilder av våre streetstyle-favoritter. 

Iben Kalberg
Publisert:

Med grå himmel og noe regn var det likevel festivalglade mennesker på plass i Sofienbergparken fredag kveld. Her kommer noen av festivalantrekkene vi bet oss merke i!

Imogen Richards (17) fra Australia var en av dem som valgte å ha på regnklær.

– Jeg viste det kunne begynne å regne, og derfor falt valget på gule regnklær fra The North Face. Det fins ikke dårlig vær – bare dårlige klær, sier Imogen smilende.

Hedda Lu Øines (21) og Stian Dahl Sommerseth (22) forteller at de er store fans av pop bandet The 1975, som opptrer på festivalen.

Er det et mønster som pryder klesbutikkene i sommer er det blomstermønster! Helle Haveråen (27) hadde på seg et nydelig blomsterskjørt fra Zara.

NYHETER

Antrekkene fra Elle-festen

Moteprofilen Maren Schia (21) gikk for en vintage-look med jakke og veske, sammen med en eldre kjole fra Zara og sko fra Eytys. Susanne Holt (24) har på seg genser og veske fra Ganni, kombinert med Dr. Martens sko.

Jørgen Bech (24) har på seg T-skjorte fra Tom Wood og sko fra The Last Conspiracy. Ole Magnus Fossen (32) valgte sko som var praktiske for været – gummistøvler.

– Det regnet da jeg dro hjemmefra i dag og været er skiftene, sier Ole Magnus.

Fjorårets antrekk: PIKNIK I PARKEN 2018
Eileen Melendrez (33) har på seg bukse og topp fra Monki, skjorte fra Fred Perry og sko fra Dr. Martens. Ferleen Reyes (28) har på seg en T-skjorte fra Carhartt og jeans fra Monki.

Andreas (30) forteller at kompisen hans Christian hjalp han med antrekket til festivalen. Vi digget skjorten!

Les også: DE FINESTE SANDALENE I 2019
May Sundvall Andersen (29) har på seg en kjole fra H & M.

– Jeg valgte å gå for et antrekk som var blomstrete og sommerlig, men kombinert med hatt og boots for å gjøre det til et enda mer festival-antrekk, sier May.

Lillian Iversen (38) har på seg en jumpsuit fra Zara, med en hvit T-skjorte under.

Artist Maria Mena (33) har på seg en kjole fra ByTimo og hatt fra Rag & Bone.

Publisert: