VINKET TIL FANSEN: Prins Harry og hertuginne Meghan på «Trooping the Colour»-paraden i London. Foto: Pa Photos

Mote

Meghans nye ring vekker oppsikt

Hertuginne Meghan (37) hadde en ny ring på ringefingeren under «Trooping the colour»-paraden.

  • Ingeborg Aspeli
Publisert:

På lørdag var hertuginne Meghan med på den militære seremonien «Trooping the Colour» i forbindelse med feiringen av dronningens offisielle bursdag.

Dette var aller første gang Meghan gjorde en offentlig opptreden etter hun fødte sønnen Archie Harrison for omtrent fem uker siden.

Sammen med Prins Harry, hertuginne Kate og hertuginne Camilla forlot hun Buckingham Palace i en hestevogn, foran tusenvis av briter som var møtt opp for å følge paraden.

Meghan var kledd i en mørkeblå kjole designet av Clare Waight Keller for det franske luksusmerket Givenchy, som også sto bak brudekjolen. Men det er ikke antrekket som har fått aller mest oppmerksomhet.

NY RING: I tillegg til forlovelsesringen og gifteringen, har hertuginne Meghan fått en evighetsring på fingeren. Foto: Pa Photos

Den mest ivrige fansen la nemlig merke til hertuginnen hadde en ny diamantring på ringefingeren – tillegg til forlovelses- og gifteringen - og det begynte å florere av spekulerasjoner i hvor den kommer fra og hva som er betydningen.

Men nå skal People ha løst mysteriet. Ifølge det amerikanske magasinet skal ringen være en gave fra prins Harry i forbindelsen med ett års-brullypsdagen de hadde 19. mai.

NYHETER

Fansen forundret over prinsens ring

19. oktober 2018

Ringen skal være en såkalt «eternity»-ring med diamanter rundt hele, og som ofte blir gitt i gave etter giftermål for å symbolisere evig kjærlighet.

Meghan er ikke den første i den britiske kongefamilien som har fått en evighetsring. Prins William ga en til hertuginne Kate etter fødselen av deres første barn, prins George.

Publisert:

Les også

  1. Hertuginne Kate strålte i favorittkåpe

    7. juni 2019

  2. Hertuginne Meghan hylles for barsel-antrekket

    10. mai 2019

  3. Hertuginne Meghans beste gravidantrekk

    5. april 2019

Relaterte artikler

KJENDIS

Hertuginne Meghan overrasket med offentlig opptreden

KJENDIS

Se hertuginne Kates stilforvandling

KJENDIS

Meghan overrasket på minnemarkering

KJENDIS

Hertuginne Meghan viste frem sønnen i glamorøs luksuskjole

NYHETER

Meghan og Harry tilbake etter pausen

KJENDIS

Hertuginne Kate strålte i favorittkåpe

KJENDIS

Dette er Meghans nye garderobefavoritt