Mette-Marit gjenbrukte bokbane-bluse – her er alle detaljene

FIN I BLUSE: Mette-Marit i elegant bluse med knyting i halsen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kronprinsessens (45) bluse har blitt en skikkelig snakkis. Dette er alt du må vite om blusemysteriet på bokbanen.

Publisert:

I disse dager reiser Mette-Marit rundt med T-banen i Oslo og snakker om litteratur.

Tradisjonen tro stilte Mette-Marit i et stilig antrekk – og er det én ting som har fått mye oppmerksomhet det siste døgnet er det kronprinsessens sløyfebluse.

Kronprins Håkons ekskjæreste fra 90-tallet Cathrine Knudsen hadde nemlig på seg en lignende bluse samme dagen, og la ut et bilde på Instagram hvor hun skrev «Som to dråper vann». Likheten har skapt overskrifter i flere norske aviser, og i kommentarfeltet på Instagram spør flere hvor blusen stammer fra.

Men nå har MinMote gjort et heftig detektivarbeid, og selv om de ligner er de ikke helt like🕵️‍♀️

For onsdagens bokbane hadde kronprinsessen på seg en denimbluse fra den amerikanske designeren Ulla Johnson. Blusen er fra designerens Resort-kolleksjon for 2018, og har sløyfe i halsen og hint av puffermer, som er en av vårens store trender.

STILIG PAR: Mette-Marit og Håkon på bokbanen onsdag formiddag. Kronprinsessen er ikledd sløyfebluse fra Ulla Johnson, svarte bukser og et par slip on-sneakers i slangeskinn. Foto: Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Det virker som det er en favoritt i kronprinsessens garderobe, for dette er nemlig ikke første gang hun har på seg sløyfeblusen.

Hun hadde på seg samme bluse under litteraturtoget i fjor. Da stylet hun det med en vidt, hvitt skjørt og høye hæler i gull. Denne gangen har hun gjort blusen litt mer hverdagslig med et par svarte bukser og slip on-sneakers med trendy slangeskinnsmønster. Hun hadde også en ring i rosegull med en sort detalj på fingeren.

NYHETER

Mette-Marit med trendy luksuskjole på Nobel-utdeling

Blusen hadde en opprinnelig pris på omtrent 3300 kroner, men er nå på salg blant annet hos nettbutikken Net-a-porter til 1135 kroner. Det er imidlertid veldig få størrelser igjen.

I FJOR: Under litteraturtoget i fjor hadde Mette-Marit på seg denimblusen, og pyntet dem opp med et elegant skjørt og høye hæler. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FAVORITT: Kronprinsesse Mette-Marit har også brukt blusen på besøk i Risør. Foto: Rune Nylund Larsen / NTB scanpix

Kunstneren Cathrine Knudsens bluse er ifølge henne selv fra merket Part Two, og har en prislapp på 949 kroner og kan kjøpes hos blant annet Floyd. Den er litt mørkere og mykere i stoffet, og har lengre ermer.

Her kan du se de to blusene:

Denim-bluse

Blusen til Mette-Marit fra Ulla Johnson hos Net-a-Porter. Foto: Produsenten

1135,-
Gå til butikk
Denim-bluse

Den andre blusen fra Part Two hos Floyd. Foto: Produsenten

949,-
Gå til butikk
Publisert: