Hertuginne Kate gjenbrukte kjole på prinsessens første skoledag

STOR DAG: Prinsesse Charlotte hadde sin aller første skoledag torsdag. Hun ble fulgt av foreldrene og broren. Foto: Aaron Chown/Pool via AP

Hertuginne Kate (37) fant tilbake til den blomstrete kjolen da hun fulgte prinsesse Charlotte (4) til første skoledag.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

I dag hadde prinsesse Charlotte sin aller første skoledag på Thomas’ Battersea i London. Hun ble selvfølgelig fulgt av foreldrene, hertuginne Kate og prins William, og broren George (5) som allerede går på den samme skolen.

Mens barna hadde på seg skoleuniform, gikk hertuginne Kate for en knelang, blomstrete kjole med et svart skinnbelte rundt midjen. Kjolen er fra den amerikanske designeren Michael Kors. Den har en prislapp på 215 pund, som vil si rundt 2300 norske kroner. Britiske Vogue skriver at det ikke ser ut til at det er en tilfeldighet at den mønstrete kjolen matcher barnas mørkeblå skoleuniform med rød detaljer.

På føttene hadde hertuginnene et par mørkeblå pumps i semsket skinn, og håret var utslått med løse bølger. I ørene hadde hun et par øredobber i gull fra Asprey som koster 5500 pund, omtrent 60.000 norske kroner. I hånden hadde hun prinsesse Charlottes ryggsekk.

MATCHET: Hertuginne Kate valgte en kjole som matchet datterens skoleuniform. Foto: Aaron Chown/Pool via AP

Prins William hadde på seg mørke chinos, blå skjorte og mørkeblå blazer.

Selv om kongehuset ofte har splitter nye antrekk til enhver anledning, kan det se ut til at Kate har fokus på å gjenbruke ting fra garderoben. Hun har flere ganger funnet tilbake til gamle favoritter fra garderoben, og denne gangen er intet unntak. Ifølge Daily Mail er det nemlig ikke første gangen hun har på seg den blomstrete kjolen fra Michael Kors. Den britiske avisen skriver at hun også skal ha hatt den på seg på samlingen før bryllupsdagen til prins Harry og hertuginne Meghan.

Kronprinsesse Mette-Marit har også ved flere anledninger gått for gjenbruk, for eksempel brukte hun samme kjole under nobelkonserten både i 2015 og 2016.

Publisert: