Hertuginne Kate i glitrende luksuskjole

STRÅLTE: Hertuginne Kate er på tur i Nord-Irland. Foto: Getty Images

– Dette er et ganske lekent antrekk til å være Kate, skriver motenettsted.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Mens hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) er på reise i Marokko, har Kate (37) og William (36) tatt turen til Nord-Irland.

Etter en sporty start på dagen med fotball og andre aktiviteter, skiftet det britiske kongelige ekteparet til et mer glamorøst antrekk på kvelden.

Kate hadde på seg en glitrende, lysegrønn kjole fra Missoni. Kjolen gikk til midt på leggen og hadde lange ermer. Den koster 2480 dollar, som vil si omkring 21.150 norske kroner.

– Dette er et ganske lekent antrekk til å være Kate, som heller pleier gå for trygg, klassisk design, skriver motenettstedet Fashionista.

Det kan virke som hun har tatt klesstilen til en nytt nivå den siste tiden, da hun også høstet mye skryt for Gucci-kjolen hun hadde på seg på en galla i London og for luksusantrekket på BAFTA.

GLAMORØS: Hertuginne Kate i en glitrende kjole fra Missoni. William på sin side droppet slipset. Foto: WireImage/Getty Images.

37-åringen toppet Missoni-kjolen med en beige clutch-veske som matchet pumpsene.

KJENDIS

Hertuginne Meghan imponerer i luksusantrekk

Hun lot de mørke lokkene falle over skuldrene, og sminken var som vanlig nøytral. William hadde på seg en mørkeblå dress og hvit skjorte, men droppet slipset.

GJENBRUK: Hertuginne Kate hadde på seg en kåpe fra Carolina Herrera, som hun har hatt på seg ved tidligere anledninger. Foto: AP

Tidligere på dagen, da hun ankom Windsor Park Stadium i Belfast, gikk hun for en rød kåpe fra Carolina Herrera, svarte jeans og svarte støvletter. Før hun inntok fotballbanen skiftet hun til et sporty antrekk som besto av sneakers fra New Balance, svarte treningsbukser og en tynn boblejakke.

SPORTY: Hertuginnen inntok fotballbanen i sneakers fra New Balance. Foto: Reuters
Publisert: