Kim Kardashian West overrasket i dristig kjole

LUKSUSDESIGN: Den sorte kjolen med utskjæringer er fra Mugler. Foto: Backgrid USA/Mpnc

Det ser ut til at realitystjernen (38) har fått en ny favorittdesigner.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Søndag kveld gjestet Kim Kardashian West den årlige Hollywood Beauty Awards. Sminkegründeren, som har sitt eget selvtitulerte merke, hadde på seg en dristig kjole signert Thierry Mugler fra 1998.

Den sorte kjolen overlot lite til fantasien med utskjæringer både ved brystet og på ryggen, samt en høy splitt.

– Du vet den stemningen når du føler din egen look, tvitret 38-åringen og trebarnsmoren om antrekket til sine 59 millioner følgere.

KJENDIS

Kim Kardashian Wests ville stilforvandling

De mørke lokkene hadde hun dratt stramt bakover i en høy topp, og på føttene hadde hun et par pumps i plastikk. Sminken var holdt i ordentlig Kardashian-stil med fokus på øynene som var fremhevet med bruntoner og ble toppet med nude leppestift.

DRISTIG: Kjolen overlot lite til fantasien. Foto: Foto: Backgrid USA/Mpnc

Det er ikke første gang den siste tiden Kardashian West har på seg et antrekk fra Thierry Mugler. Da hun gjestet «The Tonight Show» med Jimmy Fallon tidligere denne måneden hadde hun på seg en tettsittende kjole – også fra den franske designerens arkiv.

KJENDIS

Kim Kardashian West gjenskapte ikonisk look

Den røde kjolen fra 1983 hadde slangeskinnsmønster og var dekket av paljetter. Kjolen hadde lange ermer og en liten utskjæring over brystet. Skoene var fra ektemannen Kanye Wests merke, Yeezy.

SLANGESKINN: Kim Kardashian West hadde på seg en rød kjole med slangeskinnsmønster fra Mugler tidligere denne måneden. Foto: Getty Images

70 år gamle Mugler er ikke lenger sjefdesigner hos sitt eget merke, men hans design fra 90-tallet blir sett på som ikoniske. Mugler er kjent for sjokkerende plagg og showet hans var høydepunktet under moteuken i Paris for 20 år siden.

NYHETER

Kendall Jenner: – Har grått endeløst i dagevis

Det virker som flere kjendiser har fått øynene opp for Muglers design den siste måneden. Under Grammy Awards var også Cardi B kledd opp i en av hans ikoniske kreasjoner fra 1995. Rapperen stjal showet med kjolen som er typisk for Mugler med sin skulpturelle silhuett.

STJAL SHOWET: Cardi B i en kjole signert Thierry Mugler fra 1995 på Grammy-utdelingen. Foto: AFP
Publisert: