Alt om Rihannas Super Bowl-antrekk

TILBAKE: Fansen har ventet lenge på dette øyeblikket.

Rihanna stjal showet under årets Super Bowl iført både Loewe og Alaïa.

Malin Gaden
Publisert:

Rihanna (34) så kampklar ut idet musikken startet på State Farm Stadium i Glendale, Arizona, natt til mandag norsk tid. Dette er et øyeblikk fansen hennes har ventet på i syv år. Stjernen har nemlig ikke hatt et soloopptredenen på mange, mange år.

Det er derfor ikke så rart at TikTok den siste tiden har vært full av videoer hvor fansen spekulerer i hvordan hennes «Super Bowl Halftime Show» kommer til å utspille seg.

Men det er ikke bare musikkvalg som blir nøye planlagt for denne 13 minutter lange opptredenen. Rihanna og teamet hennes har brukt mye tid på sceneshow og ikke minst antrekk.

Det hele startet med at Rihanna sto plassert på en svevende scene iført en knallrød look.

Omringet av dansere i hvite dresser, poppet stjernen frem i sin røde look.

Mens «Bitch Better Have My Money» runget utover stadion, tok vi en ekstra titt på hva artisten hadde valgt å ha på seg til den storslåtte konserten. Umiddelbart la vi merke til en skinnende overdel under tracksuit-en hennes.

Denne minner veldig om en rosa variant fra Tom Ford vi har sett både Zendaya og Gwyneth Paltrow ha på seg. Kanskje Rihanna har fått en spesiallaget?

Zendaya bar denne Tom Ford-kreasjonen på Critics Choice Awards i 2020.

Men det er nok ikke det som har skjedd. Rihannas stylist Jahleel Weaver har nemlig lagt ut et innlegg på Instagram hvor han avslører hvem designerne bak nattens antrekk er.

Ja, den skinnende overdelen er spesiallaget, men den er ikke fra Tom Ford. Om vi titter tilbake i arkivet ett års tid, så vil man se at også Loewe har presentert noe lignende. Og det er altså dette motehuset som står bak deler av Rihannas Super Bowl-look.

Deler av Rihannas antrekk er designet av Loewe, og muligens inspirert av deres SS22-kolleksjon.
Legg merke til den skinnende overdelen under Rihannas jumpsuit. Stjernen toppet antrekket med sko fra samarbeidet mellom MM6 Maison Margiela og Salomon.

Sammenlignes

Mot slutten av Super Bowl-showet, toppet Rihanna antrekket med nok et plagg. Denne gangen var det en superlang boblekåpe som skulle på.

Umiddelbart begynte folk i sosiale medier å spekulere i om dette var et lite nikk til André Leon Talley, den avdøde Vogue-legenden som alltid hadde på seg iøynefallende jakker.

Det er ett år siden moteikonet gikk bort, og om få dager skal flere av hans plagg og tilbehør auksjoneres bort. Den røde boblekåpe hans fra Norma Kamali skal ifølge Page Six visstnok være blant plaggene i auksjonen.

Kåpen er derfor ikke nøyaktig den samme, men en som ligner veldig fra Alaïa.

André Leon Talley brukte denne Norma Kamali-kåpen i 2017.
Denne røde boblekåpen er spesiallaget for stjernen. Det er Alaïa-designer Pieter Mulier som står bak den.

Tok en sminkepause

I løpet av disse 13 minuttene går det virkelig i ett, og det er sjelden rom for pause. Likevel fant Rihanna et bitte lite rom til å gjøre en kjapp «touch up» på sminken sin, og dette har fansen selvfølgelig fått med seg.

Midt i showet tok nemlig artisten imot et sminkeprodukt som hjelper på å dempe skinnende hud. Fra sofaen her i Oslo så det ut til at Rihannas hud hadde holdt seg plettfri gjennom hele konserten, men det var kanskje ikke så tilfeldig at stjernen valgte å ta denne lille pausen mens hele verden så på.

Det var selvfølgelig et produkt fra eget merke, Fenty Beauty, hun tok i bruk, og nå venter vi bare på at salget skal skyte i værs, akkurat slik som mote- og skjønnhetsnettsted WhoWhatWear poengterer her:

Slapp gladnyhet

Midt oppi svevende scener, helrøde looks og låter vi hadde et svært så gledelig gjensyn med, er det også flere som har lagt merke til en detalj.

Det er ni måneder siden Rihanna fødte sitt første barn, men nå lurer fansen på om hun og A$AP Rocky (34) er i ferd med å bli tobarnsforeldre. Ifølge Hollywood Reporter skal en representant ha bekreftet at det stemmer etter nattens show.

Da de avslørte at de ventet sitt første barn i 2022, gjorde Rihanna det iført vintage Chanel. Bildene av henne og den voksende magen tok mildt sagt helt av. Med andre ord: Denne graviditetsavsløringen ble ikke noe mindre storslått.

Rihanna og A$AP Rocky venter sitt andre barn. Det bekrefter en talsperson for paret.
Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: