Hertuginne Meghan får budsjett-skryt

IMPONERT: Vogue synes Meghan har en glimrende garderobe. – Meghan viser at hun er allsidig gjennom stilvalgene sine, skriver motemagasinet. Foto: Reuters

Hertuginnen (37) gikk for et budsjettvennlig antrekk til kongelig å være da hun var ute på vift i London. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

På onsdag var hertuginne Meghan på besøk hos Hubb Community Kitchen i London i forbindelse med den nylige lanserte veldedighetskokeboken «Together: Our Comminty Cookbook». Kokeboken er laget til inntekt for kvinnene som ble berørt av tragedien i Grenfell Tower i 2017.

Meghan holdt sitt første offisielle selskap da boken ble lansert i september, hvor kvinnene bak Hubb Community Kitchen var til stede. Hun var også på besøk hos suppekjøkkenet i forbindelse med lansering, og nå var hun tilbake igjen for å se hva slags innvirkning boken har hatt siden den traff butikkhyllene. Blant annet har den veldedige organisasjonen utvidet åpningstidene fra to til syv dager i uken.

MOTE

Meghan imponerte med trendplagg

STRÅLTE: Meghan hadde på seg en burgunderrød kåpe fra Club Monaco. Foto: Reuters

37-åringen hadde på seg en burgunderrød kåpe fra det amerikanske merket Club Monaco. Den har en ordinær prislapp på omkring 5400 norske kroner, men er nå på salg til 4167,-. Den matchende kjolen med krage var fra samme merke. På føttene hadde hun et par svarte støvletter signert Givenchy, som også sto bak brudekjolen hennes.

NYHETER

Meghans første kongelige oppdrag i sneakers

Amerikanske Vogue er imponert over garderoben til hertuginnen fordi hun klarer å kombinere «couture» med billigere merker (i hvert fall til kongelige å regne). De skriver også at hun klarer å tilpasse antrekkene perfekt til forskjellige anledninger.

– Meghan viser at hun er allsidig gjennom stilvalgene sine og nå valgte hun en look som både er tilgjengelig og fresh, skriver motemagasinet om det burgunderrøde antrekket.

– Meghan så gjennomført ut og den muntre fargepaletten gjorde de klassiske plaggene enda finere.

GOD KLEM: Hertuginne Meghan sammen med en av driverne bak Hubb Communty Kitchen, Zaheera Sufyaan. Foto: AFP

I oktober var hertuginne Meghan og prins Harry på sin første offisielle turne sammen. Garderoben til Meghan fikk mye oppmerksomhet, blant annet da hun lånte Harrys jakke av det norske merket Norrøna. Hele turgarderoben hennes hadde en prislapp på omtrent 1,4 millioner kroner.

Publisert: