Mina Gerges er Instagrams store snakkis: Se hans 10 beste kjendiskopier

FOLLOW THIS PERSON: Mina Gerges lager de beste budsjettantrekkene vi har sett. Foto: Skjermdump fra Instagram @keepingupwithmina
FOLLOW THIS PERSON: Mina Gerges lager de beste budsjettantrekkene vi har sett. Foto: Skjermdump fra Instagram @keepingupwithmina

Den canadiske studenten Mina Gerges (20) har skapt viral snakkis i motebransjen. Årsaken:  Han gjenskaper kjendisenes couture-antrekk med lim og gardiner på et par timer.

Har du ikke lagt merke til Mina Gerges, bedre kjent som @keepingupwithmina på Instagram, er utvilsomt verdt et trykk på «følg» enten du liker mote eller god humor.

Skryt fra Dundas

20-åringen tar nemlig imitasjon og parodiering i motebransjen til et nytt nivå. I MinMote fikk vi for alvor opp øynene for Gergers da den norske sjefdesigneren for Cavalli, Peter Dundas, regrammet et bilde fra Gergers hvor han hadde laget budsjettvarianten av Kim Kardahsians ikoniske Met-kjole.

«Ny assistent?? Denne mannen viser meg hvordan jeg lager en kjapp versjon av Kims couture look. Tusen takk!» skrev Dundas under bildet med på hashtaggene #imitationisflattery #kimworeitbetter

Gardiner og superlim

Nettsteder som Huffington Post, Daily Mail og Refinery 29 har også latt seg imponere, og skriver at bildene blåser defullstendig av banen.

Den canadiske studenten har delt hundrevis av fantastiske divaantrekk med sine 121.000 følgere, blant annet Beyoncés ville Givenchy-antrekk på Met og Rihannas avslørende Tom Ford-kjole. Kim Kardashian er også et hyppig offer for DIY-prosjektene.

Til Buzzfeed har han fortalt at han bruker rundt to timer på å gjenskape de ulike antrekkene, og at alt er på lavbudsjett.

- Jeg lager alt selv, og bruker rundt to timer fra jeg begynner å lage antrekket til det er helt ferdig. Jeg kjøper gardiner og former dem ved å fest sikkerhetsnåler, og alt annet fester jeg med superlim.

I tillegg til til det ubestridt beste antrekket (av Beyoncé på Met-gallaen så klart), har MinMote plukket ut ni andre favorittet. Hvilket er ditt?

Hvordan var din opplevelse i dag?