Donald Trumps signaturlook: Slik blir den til

FORFENGELIG: Trump er tydelig opptatt av sitt eget utseende, men har måtte tåle mye sjikane for både sminke og hår. Foto: Getty Images
FORFENGELIG: Trump er tydelig opptatt av sitt eget utseende, men har måtte tåle mye sjikane for både sminke og hår. Foto: Getty Images

Det er ikke bare Donald Trumps meninger som får mye oppmerksomhet. Nå forteller presidentkandidatens eks-stylist og republikanernes sminkør hemmeligheten bak håret og sminken. 

Uttalelser som «jeg får lyst til å slå», «jeg er lov og orden-kandidaten» og kontroversielle Twitter-meldinger til sittende president Barack Obama er bare noen av tingene som har skapt blest rundt Donald Trump i det siste.

Derfor er det umulig for milliardæren ikke også å få oppmerksomhet rundt utseendet som er blitt hans varemerke: En lys gul hentesveis og en iøyenfallende brunfarge i ansiktet.

Se den morsomme videoen fra VGTV da Halvor overrasket kjæresten med Trump-sveis:


Klar plan

LANGT HÅR: Trump er tydlig fornøyd med sitt eget hår. Foto: Getty Images
LANGT HÅR: Trump er tydlig fornøyd med sitt eget hår. Foto: Getty Images

Kjendisstylist Jason Kelly er fast sminkør for Republican National Committee (RNC), og har derfor pudret, smurt inn og gitt glød til så og si alle som har vært på scenen under landsmøtet – inkludert den solbrune Donald Trump og hans sønn.

Kelly hevder til amerikanske Harper's Bazaar at han har full kontroll på presidentkandidatens skjønnhetsvaner.

– Jeg vet akkurat hva han gjør: Solariumet, spray-selvbruningen og brillene han bruker som skaper hyperpigmenteringen rundt øynene hans, sier Kelly, og legger til at han har lagt en plan for å få bukt med sistnevnte:

– Jeg vil bruke en mørkere farge og blande inn i brunfargen hans, slik at kontrasten blir mindre.

En av Kellys to assistenter, Tamra Malone, forteller for øvrig at Trumps sønn har et like stort ønske som sin far om alltid å være brun, og at han foretrekker den samme mørke sminken som hun selv bruker.

Familieklipp

Men nok om brunfargen – også håret til Trump har vært gjenstad for tonnevis av oppmerksomhet, også lenge før eiendomsmogulen bestemte seg for å stille til valg. Anklagelsene om parykk er imidlertid hele veien blitt avfeid av Trump selv.

Det hevder også hårstylist Amy Lasch, som har fikset Trumps hår mange ganger – for eksempel under innspillingen av «The Apprentice».

– Han har skikkelig langt hår, og han kjemmer det rett bakover. Han gjør det selv, sier hun til Daily Mail.

Videre forteller Lasch at grunnen til at håret hans er så matt og solid, er at han bruker ekstreme mengder med hårgelé – så mye at hun i begynnelsen var sjokkert over hvor vanskelig det var å børste gjennom håret.
På tross av sin usedvanlig velfylte lommebok, skal også presidentkandidaten ha holdt seg unna profesjonelle salonger da Lasch begynte å frisere ham rundt 2008.

– Det ble ikke farget skikkelig, og man kunne se at det ikke var klippet profesjonelt. Det var bare kuttet av i en rett linje, sier hun.

Fortsatt ikke lei av Trump? Få med deg denne VGTV-videoen fra Trumps hemmelige «parykk-åker»:

Hvordan var din opplevelse i dag?