Look-alike-alarm: Dette er ikke Kim Kardashian

Kim Kardashian look-alike

Glem alt du har sett tidligere. Sonia Ali fra Dubai ligner så mye på Kim Kardashian at vi dør.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Kim Kardashian look-alike

Foto: Skjermdump fra Instagram/@soniaxfyza

Kim Kardashian look-alike

Foto: Skjermdump fra Instagram/@soniaxfyza

Vi har alle bladd oss gjennom et «celebrities look-alike»-album hvor to av ti ligner på hverandre hvis du legger godvilja til. Da vi imidlertid kom over Sonia Ali hos Buzzfeed følte vi at uttrykket «som to dråper vann» var rimelig passende.

Hun er nemlig prikk lik vår alles kjære Kim Kardashian. Altså PRIKK lik:

untitled linkA post shared by Sonia + Fyza (@soniaxfyza)

Det viser seg at Dubai-kvinnen er skjønnhetsblogger og makeup artist, og pendler mellom London og Midtøsten. Det var søsteren Fyza som skal ha introdusert Sonia for sminkøryrket, etter at hun selv deltok på et kurs med Kim Kardashians makeup artist, Mario Dedivanovic - (som også har vært i Norge.)

A post shared by Sonia + Fyza (@soniaxfyza)

Sonia og Fyza deler en Instagram-konto som har over 460 000 følgere, og da Sonia begynte å legge ut selfies fikk folk virkelig fikk øynene opp for hvor lik hun er Kim.

- Jeg har aldri sett det selv, men både venner og familie har alltid sagt at det er likhetstrekk der. Uansett hvilken look jeg går for er det alltid noen som sier at jeg ligner på henne, forteller Sonia til Buzzfeed.

untitled linkuntitled link

Som mange vet kan sminke virkelig forandre utseendet, spesielt med strobing og contouring som Kardashian-klanen er så fan av, men selv uten sminke er Sonia farlig lik reality-søsteren.

Lær strobing og conturing her!

untitled linkuntitled link

Er det ikke sykt?! Vi stiller samme spørsmål som Kim:

Publisert:

Finn mer innhold om: