Prinsesse Madeleine i sommerlig drømmeantrekk på Polarprisen

VAKRE: Prinsesse Madeleine og prins Carl Philip var begge iført elegante antrekk under Polarprisen torsdag kveld. Foto: Getty Images

Prinsesse Madeleine (35) strålte i et antrekk dekket av roser laget av det svenske kongehusets favorittdesigner. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det var ingen tvil om hvem som tok pusten fra motepressen under den årlige musikkprisutdelingen Polarprisen på Konserthuset i Stockholm, torsdag kveld.

En smilende prinsesse Madeleine ankom gallamiddagen som ble arrangert på Grand Hotel etter prisutdelingen med storebror prins Carl Philip ved siden side.

Håndsydd luksusantrekk

35-åringen var iført et et couture-antrekk designet av Ida Sjöstedt, som er en av favorittdesignerne til det svenske kongehuset. Store deler av prinsesse Sofias garderobe, samt den fantastiske brudekjolen, er spesialdesignet av Sjöstedt.

Svenske Elle hyller både Madeleines og kronprinsesse Victorias antrekk, og beskriver begge som klessuksesser. Det samme gjør Svensk Damtidning som skriver at Madeleines antrekk er drømmende og nydelig.

BLIKKFANG: Prinsesse Madeleine strålte iført Ida Sjöstedt couture under Polarprisen i Stockholm. Prins Carl Philip i smoking ved hennes side. Foto: Getty Images

Antrekket bestod av et langt, hvitt silkeskjørt med et transparent lag brodert med rosa blomster. Til skjørtet stylet hun en silkeskjorte med tildekket hals og knyting, og den kongelige veskefavoritten «The Knot» fra Bottega Veneta.

Svensk design

Kronprinsesse Victoria var iført en asymmetrisk kreasjon fra den svenske designeren Diana Orving. Hun matchet gallakjolen med høye sandaler fra YSL og veske fra Oasis.

RØDE NEGLER: Kronprinsesse Victoria valgte også svensk design under Polarprisen i Stockholm. Legg merke til de røde neglene som utgjør det lille ekstra. Prins Daniel gikk for en klassisk smoking. Foto: Getty Images
Publisert: