Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Stjel stilen på budsjett: Kourtney Kardashian

HENNES & MAURITZ: En sjelden gang bruker Kourtney klær fra billigkjeder. Her stylist i H&M fra topp til tå. Foto: Getty Images
HENNES & MAURITZ: En sjelden gang bruker Kourtney klær fra billigkjeder. Her stylist i H&M fra topp til tå. Foto: Getty Images

Oversized dressjakker, lakkboots og glitterdress - slik er oppskriften på Kourtney Kardashians hyllede stil. 

Den eldste av Kardashian-søstrene, Kourtney, blir ofte hyllet for sin kule og avslappede stil. Den internasjonale motepressen har flere ganger utnevnt 39-åringen som den best kledde blant søstrene.

Se hvordan du kan stjele stilen lengre ned i saken.

Ny stylist

Ifølge Vogue har Kourtney og resten av søskenflokken byttet ut kjendisstylisten Monica Rose med Dani Michelle. Ifølge Instagram-kontoen hennes er det hun som står bak flere av Kourtneys siste antrekk.

– «Cray cray outfits»

Vegard Harm er selvutnevnt Kardashian-ekspert og følger den amerikanske riksmannsfamilien tett. Ifølge han selv har han sett alle de 195 episodene av Keeping Up With the Kardashians, samt «spin off»-seriene.

– Jeg er meget opptatt av kjendiser og det livet de lever. Alle husene, bilene, båtene, feriene de drar på, klubbene de fester på og ikke minst stilen. Så da klaffer jeg ekstremt godt med glam familien nr.1, The Kardashians, sier Harm til MinMote.

Kourtney antrekk 1

Kourtney Kardashian. Foto: Getty Images

Kourtney antrekk 1

Bukse fra H&M. Foto: Produsenten

Kourtney antrekk 1

Solbriller fra Lindex. Foto: Produsenten

Kourtney antrekk 1

Genser fra H&M. Foto: Produsenten

Kourtney antrekk 1

Leppestift fra Nyx hos Kicks. Foto: Produsenten

Kourtney antrekk 1

Sko fra New Look hos Zalando. Foto: Produsenten

Harm mener Kourtney er stilsikker og tør å eksperimentere med crazy antrekk.

– Kourtney er veldig stilsikker, selv om hun har stylist så føler jeg at hun vet hva hun vil ha og hvordan hun vil ha det. Kourt er jo den eldste i flokken og jeg tror hun liker å prøve seg litt frem med litt mer «cray cray outfits» som de yngre søstrene drar på seg, samtidig som hun hopper ofte tilbake til den litt mer praktiske mamma-stilen, sier Harm.

Kourtney antrekk 2

Kourtney Kardashian. Foto: Getty Images

Kourtney antrekk 2

Shorts fra H&M. Foto: Produsenten

Kourtney antrekk 2

Sko fra Zara. Foto: Produsenten

Kourtney antrekk 2

Blazer fra Zara. Foto: Produsenten

Han påpeker at Kourtney og søstrenes stil har endret seg etter at Kanye West ble en del av familien, og at de stramme svarte antrekkene nå er byttet ut med hullete jeans og hettegensere.

– Kendall og Kylie stjal jo alltid klær (og gjør det sikkert fortsatt) av storesøstrene sine, men som man har sett på de siste sesongene av Keeping Up så har de eldre begynt å la seg inspirere mer av stilen til de yngre. I tillegg så bærer Kardashian-familien mye preg av at de har fått Mr. Yeezy aka Kanye West inn i familien. Plutselig kom det «ript» jeans, sneakers og gigantiske beige hettegensere trippene ut av Range Roveren isteden for stramme, svarte suits som de var veldig glad i før.

Kourtney antrekk 3

Solbriller fra Ray Ban hos Misterspex. Foto: Produsenten

Kourtney antrekk 3

Vintageveske fra Gucci hos Etsy. Foto: Produsenten

Kourtney antrekk 3

Bukse fra Rosegal. Foto: Produsenten

Kourtney antrekk 3

Iron Maiden-t-skjorte fra Fruugo. Foto: Produsenten

Kourtney antrekk 3

Kourtney Kardashian. Foto: Getty Images

Hvordan var din opplevelse i dag?