Melanias kjolevalg skaper diskusjon

ØNSKER FIRE ÅR: President Donald Trump aksepterte nominasjonen som presidentkandidat for Republikanerne i USA torsdag. Foto: AP

USAs førstedame Melania Trump, stilte i en knallgrønn kreasjon torsdag. Nå skaper kjolen diskusjon i sosiale medier. 

Åsa H. Aaberge
Publisert:

Torsdag holdt president Donald Trump sin nominasjonstale, som presidentkandidat for Republikanerne i årets valg i USA. Ved sin side på seremonien utenfor Det hvite hus var hans kone, iført en limegrønn kreasjon signert italienske Valentino.

Nå skaper kjolevalget diskusjon, er limegrønt egentlig passende, undrer folk på Twitter, ifølge britiske Express.

Donald og Melania Trump torsdag. Foto: Alex Wong/Getty Images/AFP

Sterk kontrast til dresskledde

Melania (50) sto i sterk kontrast til de dresskledde republikanerne på møtet. Kjolen, som har en prislapp på nærmere 40.000 norske kroner, har en klassisk A-formet fasong med plisse. Men det er hverken kjolens svimlende prislapp eller flatterende fasong som får Twitter-brukere til å undre.

Flere stiller nemlig spørsmål til om det passer seg å stikke seg ut i limegrønt på et politisk arrangement, mens andre påpeker at kjolevalget skiller seg ut og viser at hun er tro mot sin stil uavhengig av setting.

Les også: Melanias stilutvikling: Fra modell til førstedame

Melania kombinerte den fargesprakende kjolen med håret ned og enkel sminke og tilbehør. Foto: EPA

«Vent, hva er det @Flotus har på seg?? Limegrønt?!», skriver en Twitter-bruker. «Jeg liker ikke å kritisere kvinner for hvordan de ser ut eller hva de har på seg. Men hva i all verden tenkte hun på?», skriver en annen.

KJENDIS

Melania Trump får kritikk for Afrika-garderobe

Iført Alexander McQueen tidligere denne uken. Foto: EPA/MICHAEL REYNOLDS

Tidligere denne uken talte Melania på Republikanernes landsmøte iført et militærgrønt antrekk fra Alexander McQueen. Også dette skapte overskrifter. Avisen New York Times stilte spørsmålet: «Hvilken krig kjemper hun?», mens motevaktbikkja DietPrada dro paralleller til fascistiske antrekk.

PS! Følg @MINMOTE PÅ INSTAGRAM på Instagram for hyppige oppdateringer og inspirasjon.

Publisert:
Åsa H. Aaberge
Journalist @asa.aaberge