Ane Dahl Torp i øredobber til 173.500 kroner på Gullruten

EKSKLUSIVT: Her tar Ane Dahl Torp imot Gullruten for «Beste kvinnelige skuespiller» for sin innsats i NRK-serien «Heimebane». Legg merke til øredobbene! Foto: Øyvind Ganesh Eknes/ TV2.

Skuespilleren valgte råeksklusivt, norsk design da «Heimebane» hentet hjem tre Gullruten-statuetter.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

På TV-bransjens store festkveld startet Ane Dahl Torp kvelden med å søle grønn aioli på sin ferskenfargede T-skjorte. Flekken skjulte hun under en kåpe fra Veronica Vallenes og til hadde hun et skjørt fra Mariette.

Da MinMote møtte Dahl Torp på den røde løperen fortalte hun om antrekket og at øredobbene fra Langaard. På spørsmål om prisen på øredobbene og at dette måtte være eksklusive saker responderte hun raskt:

– He he, ja, før hun hastet videre inn i salen.

Ane Dahl Torp hentet hjem pris for sin rolle som den lite glamorøse Helena Mikkelsen i NRK-serien «Heimebane». Da TV-bildene ble vist fra Grieghallen i Bergen var aiolien glemt og det var den glitrende, ultraglamorøse ørepynten som fanget oppmerksomheten for smykkenerden.

Juveler Langaard er kjent for sine eksklusive smykker, og Ane Dahl Torps øredobber var intet unntak.

– Ørepynten Ane lånte er i 18 karat hvitt- og roségull, og har 340 briljantslipte diamanter på til sammen 7,42 carat. De koster 173.500 kroner, sier juveler Conrad Langaard jr. til MinMote.

WOW-FAKTOR: Her er øredobbene som har en prislapp på 173.500 kroner. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV2.
NYHETER

Se alle antrekkene fra Gullruten

Han forteller at det var stor stas å se Dahl Torp hente hjem prisen for «Beste kvinnelige skuespiller» i øredobbene.

– Ane er en venn av huset, og hun velger selv det hun liker. Hun velger smykker av høy kvalitet, og hun er en skuespiller og kvinne av høy kvalitet.

MANN

De beste herre-antrekkene fra Gullruten

Han forteller at det kun finnes ett par av øredobbene Dahl Torp lånte.

I forkant av Gullruten kunne MinMote fortelle at Sophie Elise Isachsen har havnet i forliksrådet etter en konflikt med designer James Lazar Braathen. Isachsen lånte en kjole Braathen mener er verdt 90.000 kroner, som ble ødelagt på fjorårets fest.
Conrad Langaard jr. forteller til MinMote at han ikke ønsker å kommentere avtalen mellom Juvelér Langaard og Ane Dahl Torp.

– Det er en avtale mellom oss og den som låner. Det er sjeldent vi låner ut. Man må finne de riktige personene og de rette anledningene. Ane er ikke betalt av oss for å gå med smykkene, og hun velger selv det hun liker, avslutter han.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.