Sjekk luksusantrekkene i Carl Gustafs 70-årsdag

Madde og Vicky

Både de svenske, danske og norske kongelige gikk for glamorøse kreasjoner da kong Carl Gustaf feiret 70 år.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Madde og Vicky

Chris O'Neill og Madeleine. Mer info lengre end i saken. Foto: NTB scanpix

Madde og Vicky

Victoria og Daniel. Mer info lengre end i saken. Foto: NTB scanpix

Sveriges konge Carl XVI Gustaf ble feiret i to dager av familie og venner i Stockholm denne helgen. Fredag formiddag begynte med et offisielt møte hvor både det svenske kronprinsparet og kongeparet deltok, og senere samme kveld var det klar for konsert.

BRUD

De 10 vakreste kongelige brudekjolene

Lørdag var det store dagen hvor familien og flere av gjestene, der i blant Märtha Louise og Ari Behn, deltok på formiddagsgudtjeneste, lunsj og senere en privat bankett på Slottet. Helgens festligheter bar så klart på en rekke glamorøse, kongelige moteøyeblikk - bare se her:

Fredag

BUDSJETTKJOLE: Victoria ankom fredagens offisielle oppdrag i kjole fra H&M. Prins Daniel hadde på seg blå dress. Foto: NTB scanpix

Kronprinsesse Victoria stilte fredag formiddag i en spesialsydd, knelang kjole fra H&Ms Conscious Collection med broderier og perler. Håret var oppsatt, og kronprinsessen stylet «billigkjolen» med hvite hæler og en gull-clutch fra Anya Hindmarch.

Få forresten med deg vårens fineste kjoelr på budjsett i Trendguiden:

GLAMORØS: Victoria, Daniel og Carl Philip ankom fredagens konsert sammen. Foto: NTB scanpix

Fredag ettermiddag var det klart for konsert i nordiske museet og kronprinsessen var iført nok et glamorøst antrekk fra H&M. Kjolen er spesialdesignet og sydd til Victoria for anledningen, og er av organiske materialer, ifølge bloggen The Royals and I.

Kronprinsessen stylet kjolen med et Balmain x H&M-smykke og sko fra Dolce & Gabbana. Legg merke til clutchen i samme stoff som skjørtet.

CHIC: Madeleine og Chris ankom konserten i vårlige antrekk. Foto: NTB scanpix

Prinsesse Madeleine hadde på seg en blå kjole med blonder fra Erdem (som hun har brukt tidligere), en hvit kåpe, veske fra prinsessefavoritten Bottega Veneta og blondepumps med perlestropper fra Marchesa. I ørene hang store perleøredobber og håret var sofistikert stylet i en knute i nakken. Chris O'Neill gikk for en klassisk blå dress.

Trendvarsel fra New York: Små perlesmykker

Lørdag formiddag

NYBAKTE FORELDRE: Prinsesse Sofia viste seg for første gang i offentlig sammenheng siden hun fødte prins Alexander i slutten av april. Hun deltok kun på dagsarrangementene, og ikke på kveldstid. Foto: NTB scanpix

På selve 70-års dagen startet feiringen med en tradisjonsrik Te Deum i slottskapellet for familien. Senere på dagen var venner invitert til lunsj på slottet. Der var blant andre prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og det danske kronprinsparet Mary og Frederik.

Prinsesse Sofia strålte i en blekrosa kjole fra Hugo Boss, pumps med slangeskinn i rosa-toner og med blomster i håret under gudstjenesten. Over kjolen hadde hun en hvit kåpe fra Malene Birger.

STRIPER: Victoria og Daniel ankom kirken sammen med deres eldte barn, Estelle. Foto: NTB scanpix

Kronprinsessen var kledd i en stripete kreasjon fra Dolce & Gabbana stylet med hvit hatt fra Philip Treacy, og svarte pumps og clutch fra Nancy Gonzalez. Prins Daniel gikk for dress med dobbelspenn og lyseblått slips i kirken.

DUSE TONER: Madeleine hadde på seg en ny kåpe, blomstrete kjole og hatt både på gudstjenesten og lunsjen. Foto: NTB scanpix

Madeleines dusrosa kåpe er fra Alexander McQueen, kjolen fra luksusmotehuset Giambattista Valli (som er blant kronprinsesse Mette-Marits favorittmerker) og hatten fra Philip Treacy, slik som Victoria.

GOLDEN: Prinsesse Märtha Louise ankom Stockholms rådhus i norsk design. Ari Behn hadde på seg en klassisk dress og stripete slips. Foto: NTB scanpix

Under lunsjen på slottet senere samme dag kom Märtha Louise i en gullkjole fra det norske merket byMagMaLou. Den norske prinsessen hadde stylet kjolen med beige hæler med åpen tå, et belte i livet og en hårbøyle med slør.

DELIKAT: Kronprinsparet Mary og Frederik ankom lunsjen i delikate antrekk. Foto: NTB scanpix

Kronprinsesse Mary gikk for et lyst og vårlig antrekk da hun og kronprins Frederik deltok på lunsjen. Legg merek til Marys brosje som er helt i tråd med vårens trendbilde.

Lørdag kveld

Lørdag kveld da det var duket for bankett på Slottet, hadde Mary på seg en feminin blomsterkjole fra det danske merket Ole Yde. Marys hårpynt er fra Ole Lynggaard og øredobbene fra Charlotte Lyngaard.

Kronprinsesse Victoria hadde på seg en lang, elegant kjole fra Elie Saab under middagens lørdag kveld. På hodet bar hun en tiara, og rundt halsen et diamantsmykke. Clutchen er også fra Elie Saab.

Madde gikk for favorittkjolen sin - også fra Elie Saab, og matchet den med glitrende pumps fra Jimmy Choo. Hun hadde også en tiara på hodet, og store øredobber med heng.

Publisert: