Sjekk Elin Klings brudekjole - giftet seg i luksusdesign

SVENSK MOTEPAR: Elin Kling og Karl Lindman jobber begge i motebransjen i New York. Foto: Getty Images

Den populære motebloggeren Elin Kling giftet seg i Stockholm i helgen iført kjole fra motehuset Balenciaga.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Motebloggeren og redaktøren for magasinet Styleby, Elin Kling (31), er en av Skandinavias mest profilerte motepersonligheter. Lørdag ga hun sitt ja til kjæresten, Karl Lindman. Lindman er Art Director i magasinet Interview, og sammen med Kling lanserte han nylig klesmerket Totême. Moteduoen, som har base i New York, holdt bryllupsfesten i luksuriøse omgivelser i Operakällaren i Stockholm omringet av motepersonligheter, venner og familie.

Elin Kling delte tre private bilder med sine 200.000 følgere via sin Instagram-profil etter den store dagen. Bruden hadde på seg en stroppeløs, drapert kjole signert motehuset Balenciaga, hvor H&Ms nye gjestedesigner Alexander Wang er sjefdesigner. Kling kombinerte kjoledrømmen med et par Jimmy Choo-hæler.

MinMote-leder Sonia Huanca Vold er ikke overrasket over kjolevalget.

- Gjennomsiktige materialer med blondedetaljer er den største brudetrenden akkurat nå, og ble sett på blant annet Jenny Skavlan og Marte Krogh. Men Elin Kling har en veldig minimalistisk stil, så det var ikke overraskende at hun droppet blonder og holdt antrekket enkelt og nedtonet også på bryllupsdagen. Kjolen, skoene og frisyren er «veldig henne». Hun så nydelig ut!

Det er flere motepersonligheter som har giftet seg den siste tiden. Deriblant Jenny Skavlan som hadde selvlaget kjole. Marte Krogh ga også sitt ja til finansmannen Jan Haudemann-Andersen, i ført en drøm av en kjole, som hun hadde designet selv. MinMote-Sonia omtalte kjolen som det vakreste hun hadde sett.

Se Elin Klings egne bilder fra bryllupet:


untitled linkuntitled linkuntitled link
Publisert:

Finn mer innhold om: