Mote

Blake Livelys klesfest: Syv gravidkjoler på tre dager

Blake

Det har bare gått tre dager av Blake Livelys presseturné med «The Shallows», men for oss kjolenerder er det allerede på tide med en oppsummering.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
Blake

Foto: Getty Images

Blake

Foto: Getty Images

Blake

Foto: Getty Images

Blake

Foto: Getty Images

Den gravide 28-åringen ser ut til å trives med å vise fram babymagen på den røde løperen - på filmfestivalen i Cannes stjal hun for eksempel showet med en rekke storslåtte kreasjoner.

Men hold deg fast - denne uken kommer det mer. Skuespilleren er nemlig i gang med å promotere haifilmen «The Shallows», og hadde vi vært i nærheten av å ha samme garderobe som Lively, hadde vi sett sånn ut hver morgen:

Lively har nemlig klint til med hele syv fantastiske antrekk så langt - så la oss starte kalaset:

Hva gjør du hvis du vil sikre deg oppmerksomhet for antrekkene dine de neste dagene? Går hardt ut med en minikjole med blomster, paljetter og det som bedre er fra Elie Saab Haute Couture såklart.

Det fortsatte med en gul prisessekjole fra Jenny Packham - kanskje mest kjent for å levere kjoler til selveste hertuginne Kate. Som man vil se på flere av antrekkene har det tydeligvis blitt Livelys greie å tone ned pyntede kjoler med hverdagsplagg - som denne denimjakken fra Madewell.

Lively har fast plass på første rad hos Michael Kors, så det kommer ikke som en overraskelse når skuespilleren dukker opp i klær fra norgesfavoritten. Her i en liten cocktail-kjole med grå hettegenser (!), begge fra den kommende høstkolleksjonen. Legg også merke til de frekke sølvskoene!

Ikke lenge etter hadde Lively skiftet til en kjole som viste fram magen enda tydeligere - en tettsittende kreasjon med draperinger fra Oscar de la Renta. Sølvskoene var også byttet ut med iøynefallende sandaler.

NYHETER

Og det er ikke første gang Lively bærer Oscar de la Renta - se bare her!

Og tettsittende kjoler ble det fler av - som da skuespilleren gjestet Tonight i en blå off-shoulder kjole fra Cushnie et Ochs.

HÅR

Slik får du Blake Lively's vakre håroppsett

På en av filmvisningene gjorde Lively helomvending, og skjulte magen bak et kortsett og mange lag med tyll fra Carolina Herrera.

Ukens (så langt) frekkeste kjole kom i form av denne David Koma-kreasjonen med bar skulder og høy splitt.

Ettersom Livelys promoteringsuke er langt fra over, forventer vi selvagt en rekke nye antrekk de kommende dagene - og MinMote lover å holde deg oppdatert!

Publisert:

Les også

 1. KLÆR

  Mette-Marit har skaffet seg sesongens store trendplagg

 2. NYHETER

  Alt om Gigi Hadids seks antrekk på Much Music Video Awards

 3. BRUD

  Sjekk stylist Giovanna Engleberts ville motebryllup

Finn mer innhold om:

 1. Blake Lively
 2. Kjendiser

Relaterte artikler

KJENDIS

Blake Lively strålte i sommerlig gravidkjole

HÅR

Slik får du Blake Lively's vakre håroppsett

KJENDIS

Sjekk Cara Delevingnes fantastiske sommerkjole

KJENDIS

Hertuginne Meghan tar gravidstilen til et nytt nivå

NYHETER

Glitter og glamour: De best kledde kjendisene i Cannes

KLÆR

10 fantastiske street style-antrekk fra New York Fashion Week

KJENDIS

Filmfestivalen i Cannes: De lekreste antrekkene