Sommersveisen kjendisene elsker

NY TREND? Den halve hestehalen ser ut til å ha fått nytt liv med Beyoncé, Kim Kardashian West og Ariana Grande. Foto: Getty Images/Getty Images/Reuters.

Juks deg til en lang og fyldig hestehale med triksene Beyoncé (36) og Kim Kardashian West (37) sverger til. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Fjorårets store hårtrend hvor man festet litt av håret i dott ser ut til å ha fått en arvtager. Halvveis-hestehalen har vært i vinden siden Ariana Grande entret rampelyset med sveisen i 2014, men nå har den fått nytt liv. Du har vel ikke glemt «tutten» som tok Oslo med storm?

HÅR

Avslører skjønnhetstriksene sine

Denne våren har Beyoncé valgt å sette opp kun halvparten av håret i en stram hestehale på toppen av hodet, og resten av håret henge løst ned i nakken.

PÅ SCENEN: Beyoncé har valgt den halve hestehalen som sin turné-look. Foto: Getty Images.

I helgen valgte Kim Kardashian West samme sveis da hun lanserte sin Pop-up-butikk for sitt sminkemerke.

Kjendisene får ofte hjelp av sine «glam-squads» før de møter blitsregnet, men denne sveisen kan du enkelt få til selv.

Kim Kardashian West: Avslører tiden hun bruker på utseendet

Det ser ut til at både Beyoncé og Kim Kardashian West har startet ved ørene og dratt håret skrått oppover mot toppen av hodet.

BUTIKKÅPNING: Kim Kardashian West på sin egen sminkebutikk-lansering i Los Angeles. Foto: Getty Images.

Deretter samlet alt håret øverst på hodet til en stram hestehale festet ganske høyt på hodet. De har også skjult strikken med en flik av sitt eget hår festet rundt hestehalen. På den måten blir også hestehalen høyere.

HÅR

Ble millionær på produktet ingen hadde tro på

Resten av håret henger løst ned i nakken, på den måten får man en illusjon av at hestehalen både er lenger og fyldigere enn om alt håret er festet i strikken.

ORIGINALEN: Ariana Grande er kjent for sin halve-hestehale look, her fra den røde løperen i 2014. De siste årene har hun oftere valgt hel hestehale. Foto: Danny Moloshok/Reuters
Publisert: