Kjendiskvinner med bruktsalg - sjekk hva de selger

Kate Hudson og Beyoncé

Sammen med venninner som Kate Hudson, Miranda Kerr, Beyoncé og Nicole Richie arrangerer superstjerne Gwyneth Paltrow et ultra-glamorøst bruktsalg.

Oda Marie Midbøe
Publisert:
Kate Hudson og Beyoncé

Kate Hudson har donert bort en rekke plagg til veldedighet gjennom Gwyneth Paltrows hjemmeside. Foto: NTB SCANPIX

Kate Hudson og Beyoncé

Beyoncé har donert et par sko fra kostymegarderoben sin til veldedighet. Foto: Getty Images

SELGER: Superstjernene Kate Hudson og Beyoncé har donert vekk plagg og tilbehør fra sin egen garderobe til veldedighet. Foto: NTB SCANPIX / GETTY IMAGES

De regnes som store stilikoner og har en garderobe som de fleste bare kan drømme om. Når Gwyneth Paltrow ber venninnene sine om å rydde plass i skapet og donere bort plagg og tilbehør til veldedighet, er det ikke kjedelige t-skjorter og utslitte jeans som kommer for salg.

Av de 41 plaggene, skoene og veskene som Beyoncé, Miranda Kerr, Kate Hudson, Caroline de Maigret, Nicole Richie og Gwyneth Paltrow selv har donert bort, finner man gensere fra Chanel, topper og kjoler fra Balenciaga og Miu Miu, samt sko fra kjendisfavoritter som Christian Louboutin og Jimmy Choo.

Bruktsalget ble lansert torsdag denne uken på Paltrows egen hjemmeside Goop, og allerede nå er en rekke av superstjernenes designerplagg revet vekk. Det gjelder også et par spesiallagde sko fra Stuart Weitzman som Beyoncé har brukt under sin «Mrs Carter»-turné. De har blitt solgt for den nette sum av 2500 dollar, noe som tilsvarer 14.882 norske kroner.

Du kan selv få tak i varene, ettersom nettsiden også sender til Norge.

Goop yard sale Beyonce, Miranda Kerr, Carolin

Under sin siste turné var disse spesiallagde skoene blant Beyoncés sceneantrekk. Til tross for den høye prislappen ble skoene revet vekk raskt. Foto: Skjermdump / Goop

Goop yard sale Beyonce, Miranda Kerr, Carolin

Dette er ett av to par med sko fra Christian Louboutin som Nicole Richie har donert vekk. Foto: Skjermdump / Goop

Goop yard sale Beyonce, Miranda Kerr, Carolin

Den håndmalte Chanel-genseren har ikke vært for salg i butikk, men en heldig person som var raskt ute har allerede slått kloa i varianten som Caroline de Maigret har donert bort. Foto: Skjermdump

Goop yard sale Beyonce, Miranda Kerr, Carolin

Miranda Kerr har blant annet donert en silkebluse i beige og rødt, men varen er dessverre utsolgt. Foto: Skjermdump

Amerikanske ELLE setter imidlertid spørsmålstegn ved prissettingen. Ettersom plaggene er brukt, mener motenettstedet at det er rart at prisene ikke er mer nedsatt.

«Kan man egentlig sette en pris på Beyoncés fotsvette? Tydeligvis, til en pris av 2500 dollar», skriver de.

Bruktsalg Gwyneth Paltrow

Beyoncés spesiallagde sko fra hennes «Mrs Carter»-turné er allerede utsolgt. Foto: Skjermdump / Goop

Bruktsalg Gwyneth Paltrow

Jakken i sølv som er donert av Caroline de Maigret kan fortsatt kjøpes. Foto: Skjermdump / Goop

Bruktsalg Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow har tatt initiativet til et svært glamorøst bruktsalg, der hun har bedt sine kjendisvenninner om å donere vekk klær. Pengene går til et veldedighetsprosjekt rettet mot lærere som kan få støtte til å skaffe utstyr til klasserommene sine. Foto: NTB Scanpix

Pengene går til veldighetsprosjektet Donors Choose, som samler inn penger for at lærere ved offentlige skoler i USA skal kunne søke om støtte til å skaffe nødvendig utstyr til klasserommene sine.

Flere kjendiser har tidligere donert vekk deler av sin garderobe til veldedige formål. I fjor høst donerte Victoria Beckham bort 100 sko fra sin garderobe, for å hjelpe de som ble hardt rammet av tyfonen Haiyan på Filippinene.

Publisert: