Kom til Gullruten i samme budsjettkjole til 499 kroner

samme kjole

BERGEN (MinMote): Programleder Ida Fladen (28) og blogger Sophie Elise (19) kledde seg likt under den gjeve prisutdelingen.

Oda Marie Midbøe
Publisert:
samme kjole

Foto: Hallgeir Vågenes / VG

samme kjole

Foto: Hallgeir Vågenes / VG

Årets Gullruten-utdeling er over, og vinnerne har blitt tildelt heder og ære. På den røde løperen var det skuespiller Line Verndal som trakk det lengste strået og ble kåret til kveldens best kledde av MinMote-Sonia.

Se alle kjendisantrekkene og les MinMote-Sonias dommer her.

Det var imidlertid ikke alle som var alene om å vekke oppsikt i klesvalget i kveld. Både TV2-programleder Ida Fladen og blogger Sophie Elise dukket nemlig opp i samme kjole, en kjole fra nettbutikken Nelly som har en prislapp på kun 499 kr.

- Kjolen er vårlig og har et veldig fint snitt. Dessuten er dette en kjole vi dødelige også har råd til. I år har det vært en fin blanding av budsjettkjoler og eksklusive designerkjoler på den røde løperen, sier MinMote-ansvarlig Vold.

Mens Fladens kjole er i lys rosa farge, som nesten går mot hvitt, er Sophie Elise sin i en dus ferskenfarge. Begge to valgte å kombinere kjolen med en hvit clutchveske og utslått, bølgete hår. Tidligere på kvelden fortalte Fladen at kjolen var bestilt på nettet for anledningen, og at den dype utringningen var noe hun trivdes med å gå i.

- Jeg er glad i utringning og synes ikke det gjør noe å bruke det. Jeg bruker det en del selv. Det er den delen av kroppen jeg er mest fornøyd med, sa hun til MinMote.

FERSKENFARGE: Sophie Elises kjole er heldigvis i en annen farge enn Ida Fladens, og bloggeren kombinerte den med en hvit clutch og utslått hår. Foto: Hallgeir Vågenes / VG
DUS ROSA: Ida Fladen valgte også å kombinere kjolen med en hvit clutchveske og utslått hår. Foto: Hallgeir Vågenes / VG
Publisert:

Finn mer innhold om: