Gigi Hadid i norsk design for fjerde gang

ROSA DRØM: Gigi Hadid i genser og kåpe fra C.L.E.A.N. by Christina Ledang. Foto: Getty Images.
ROSA DRØM: Gigi Hadid i genser og kåpe fra C.L.E.A.N. by Christina Ledang. Foto: Getty Images.

Supermodellen delte selv bilde av antrekket til sin 37,7 millioner følgere.

Gigi Hadid har brukt norsk design en rekke ganger det siste året. Det startet med den oransje Holzweiler-genseren, så brukte hun en gul jakke fra Edda Gimnes og i november valgte hun en hvit kåpe fra ESP.

Supermodellen starter 2018 med nok et norsk antrekk på Instagram. Hun har på seg en lang, lyserosa dynekåpe med en rosagenser under som begge er fra norske C.L.E.A.N by Christina Ledang. Den rosa genseren er egentlig lang, men supermodellen har selv klippet den opp slik at den blir en cropped variant.

Hadid har kombinert det rosa med en leopardmønstret, løs bukse som går til anklene og lyserosa sneakers. Antrekket er stylet med små solbriller, som var en av fjorårets store trender, store statementøredobber og håret i en høy dott.

Antrekket ble først omtalt i Vixen.

– Jeg syns antrekket er kjempefint og at hun brukte både den rosa jakken og genseren så det blir helrosa liker jeg, forteller designeren Christina Ledang til MinMote.

– Det er også veldig stas at hun la ut bildet selv på Instagram, fordi det gjør hun ikke med alle antrekkene, legger hun til.

– Kjempeeksponering

Supermodellen har 37,7 millioner følgere på Instagram, og Ledang forteller at det betyr mye for merket.

– Det er en kjempeeksponering internasjonalt, mener designeren og understreker at dette først og fremst er stort henne selv og merket.

– Hun har tilgang på all verdens klær også gidder hun å bruke mine, det er

kjempestas, sier hun.

OUT AND ABOUT: Gigi Hadid i New York mandag. Foto: Robert Kamau/Getty Images.
OUT AND ABOUT: Gigi Hadid i New York mandag. Foto: Robert Kamau/Getty Images.

– Gøy at det faktisk blir brukt

Designeren møtte stylisten til Hadid, Mimi Cutrell og Yael Quint fra Albright Fashion Library i New York under Oslo Runway. De har siden holdt kontakten, og Ledagn forteller at Hadids stylist, Mimi Cutrell, tok kontakt med henne i sommer.

– Hun sendte meg bilder fra min egen Instagramprofil og da var denne jakken en av plaggene hun ønsket seg, forteller Ledang.

Da jakken kom til Oslo sendte hun en melding til Cutrell, som da gjerne ville at hun sendte den til henne. Før jul sendte designeren jakken på bildet, en kortere variant og flere andre plagg fra kolleksjonen.

– Det er gøy å se at det faktisk blir brukt, sier hun.

Gigi Hadid i C.L.E.A.N.

Box rib fra C.L.E.A.N. by Christina Ledang. Foto: Produsenten.

Gigi Hadid i C.L.E.A.N.

Bubble long kåpe fra C.L.E.A.N by Christina Ledang. Foto: Produsenten

Gigi Hadid i C.L.E.A.N.

Gigi Hadid i New York 9. januar. Foto: Getty Images.

Hvordan var din opplevelse i dag?