Hertuginne Meghan om formen: – Veldig gravid

ELEGANT: Hertuginne Meghan hadde på seg en grå ullkåpe fra et kanadisk merke. Foto: AP

Hertuginnen (37) gikk for et uventet kjolevalg på sitt siste offisielle oppdrag før juleferien.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Hertuginnen har hatt et begivenhetsrikt år med både storslagent bryllup, reising og annonsering av at hun og prins Harry (34) venter sitt første barn.

Under sitt siste offisielle oppdrag før juleferie besøkte hertuginne Meghan Royal Varietys Brinsworth House, som er et pleiehjem for tidligere entertainere i England.

Ifølge magasinet People spurte en beboer hvordan det står til med hertuginnen.

– Veldig bra, svarte hun før hun holdt seg rundt magen og lattermildt la til:

– Veldig gravid.

UVANT ANTREKK: Meghan var kledd i en lys kjole med mønster, noe som er uvanlig for hennes garderobe. Foto: AP.

Under besøket var hertuginnen kledd i noe uventet kjole. Hertuginnen går ofte for ensfargede plagg i mørke toner, men denne gangen hadde hun en lys kjole med blomstermønster fra Brock Collection. Kjolen har en prislapp på omlag 12.800 kroner.

NYHETER

Meghan overrasket på kjendistung prisutdeling

Hun kombinerte kjolen med en grå kåpe fra det kanadiske merket Soia & Kyo og favorittpumpsene fra Aquazurra. I hånden bar hun en konvoluttveske fra Wilbur & Gussie.

PÅ FARTEN: Hertuginne Meghan på vei ut fra Royal Variety Charitys pleiehjem Brinsworth House vest i London. Foto: Reuters.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.