Sjekk Beyoncés luksussko til 2,5 millioner kroner

Beyonce luksussko

Glem Louboutins, Manolos og Jimmy Choos - Beyoncé (33) har sikret seg luksusskoene over alle luksussko.

Line Blokhus
Publisert:
Beyonce luksussko

Foto: Getty Images

Beyonce luksussko

Foto: The House of Borgezie

Ifølge britiske Birmingham Mail har nemlig popdronningen sikret seg et svært eksklusivt par stiletthæler til sin nyeste musikkvideo – med en prislapp på svimlende 2,5 millioner kroner.

Les også:Alt om Beyoncés Oslo-antrekk

Det er ingen hemmelighet at Beyoncé bader i luksus - hun er stadig vekk å se i eksklusive designerantrekk. Disse skoene får imidlertid prisen på divaens antrekk fra luksusmerker som Atelier Versace og Alexander Wang til å virke som lommerusk.

Stiletthælene er fra gullsmeden House of Borgezie, og modellen heter «Princess Constellation». Passende nok, for den er besatt med intet mindre enn 1290 glitrende diamanter.

- Drømmekunden

SVINDYRE DIAMANTSKO: The Borgezie Princess Diamond Constellation, skoen som Beyoncé angivelig skal ha kjøpt til sin nye musikkvideo. Foto: The House of Borgezie

Som om ikke det var ekslusivt nok, slang popdivaen også med et glitrende gullbelte til den nette sum av 700.000 kroner, for å fullføre antrekket til musikkvideoen.

Til den britiske avisen har Chris Shellis, eieren av gullsmedhuset, uttalt at Beyoncé er den ultimate drømmekunden.

- Hvis du vil at noen skal vise frem dine kreasjoner, så er det ingen som er bedre enn Beyoncé, uttalte Shellis.

Les også:Beyoncé slaktes for ny hårsveis: - Vitner om desperasjon

Støpt etter kjøperens føtter

Etter at gullsmeden viste frem skoene for første gang i 2014, har Shellis solgt to par av de ekstravagante stiletthælene - den andre kjøperen er ukjent.

Og når man betaler flere millioner kroner for et par sko, skal de selvsagt sitte som støpt. De glitrende prinsesseskoene blir laget ut fra en gipsstøping av kjøperens føtter – og de kommer selvsagt med en livstidsgaranti.

Publisert:

Finn mer innhold om: