Trutmunn er ut - nå herjer «fiskegapet» på Instagram

gigi og selena

Glem sexy duck face a la Kim Kardashian. Ny selfie-trend viser at munnen skal være åpen og helst vise et hint av tenner.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
gigi og selena

Foto: SKjermdump fra Instagram @selenagomez

gigi og selena

Foto: Skjermdump fra Instagram @gigihadid

Vi kan vel trygt konstantere at de fleste har fått sin fair share av poserende jenter med trutmunn i feeden sin på Instagram de siste årene. Nå ser det ut til at den klassiske pout-selfien er byttet ut med en ny pose.

«Fiskegapet», også omtalt av Cosmopolitan, er den ferskeste trenden skal vi tro selfiedronninger som Selena Gomez, Gigi Hadid, Kylie Jenner og Lily Aldridge.

Kim Kardashian må dermed finne seg en ny posering, og skrinlegge denne:

Slik gjør du:

Hvis du vil prøve deg på den nye trendselfien er det først og fremst viktig at du slapper av i kinnene. Åpne munnen forsiktig og se nonchalant inn i kameralinsen, eventuelt i speilet. Noen velger å vise litt av tannraden for den ekstra avslappede looken.

NYHETER

Seier for selvsentrerte: «Selfies» er endelig akseptert

Det var først i 2012 at selfien for alvor tok over sosiale medier, og i 2013 ble ordet inkludert i den anerkjente engelskspråklige ordboken Oxford Dictionary. Kim Kardashian, selve dronningen av selvportretter på Instagram, har laget en liten business av selvportrettene sine og ga tidligere i år ut en bok fylt av «kunsteriske selfies», ifølge henne selv.

Les også: Slik tar du perfekte selfies

Hva synes du om selfies? Er du lei? Diskuter gjerne i kommentarfeltet, men i mellomtiden: Sjekk ut «fiskegapet»-posen her:

untitled link
untitled link
untitled link
Publisert:

Finn mer innhold om: