Sandra Lyng om platinasveisen: - Mamma var på gråten

LYSNET HÅRET: Sandra Lyng har gått vekk fra sin naturlige mørkeblonde hårfarge. Foto: Hodo Musa
LYSNET HÅRET: Sandra Lyng har gått vekk fra sin naturlige mørkeblonde hårfarge. Foto: Hodo Musa

Sandra Lyng (28) har hatt blonde lokker helt siden vi så henne på TV-skjermen med Idol i 2004 – men nå er artistens frisyre lysere enn aldri før.

Denne uken har låtaktuelle Lyng delt flere bilder med sine følgere på Instagram som viser at den mørkeblonde frisyren har blitt lysnet til en platinablond nyanse. Og reaksjonene har ikke latt vente på seg:

Det første bildet av den nye sveisen fikk raskt over 3000 likes, og i kommentarfeltet finnes både dem som hyller sveisen, og dem som vil ha den «gamle» Sandra tilbake.

VGTV:Se Sandras «Play My Drum» her

- Ikke det beste for håret

Det er artistens nye stylist, Hodo Musa, som er hjernen bak den drastiske stilforandringen, og til MinMote forteller «Play My Drum»-artisten at hun selv er fornøyd.

– «Blondes have more fun!» Jeg har alltid vært ganske blond og har hatt det mye gøy. Jeg tenkte at hvis jeg blir enda mer blond, så blir det enda «more fun». Hehe, neida - men hadde lyst på en endring, sier artisten.

Les også:Trendfrisyren som tar av: Slik lager du minitutter

Dog var det ingen enkel sak å gå fra litt lys til ekstremt lys. Lyng måtte sitte i frisørstolen i mer enn fire timer for å få lysnet håret i riktig nyanse, og forteller at moren hennes nesten begynte å gråte da hun fikk høre om frisørturen.

MISFORNØYD: Sandra Lyng i aksjon under en av sendingene i 2004. Foto: NTB Scanpix
MISFORNØYD: Sandra Lyng i aksjon under en av sendingene i 2004. Foto: NTB Scanpix

– Hun er frisør selv og vet at det ikke akkurat er det beste for håret. Men jeg digger det, sier Lyng og forteller at hun har fått blandede tilbakemeldinger.

– Noen sier de likte meg bedre med mitt naturlige hår, andre har skrevet at de elsket det, sier hun.

Les også:Nå gjør pastellhåret comeback - se kjendisene med «havfruehår»

Hatet «Idol»-håret

Da Lyng deltok i «Idol» for elleve år siden, fikk hun en «makeover» underveis i sangkonkurransen.

Oppgraderingen beskriver hun som sin verste frisøropplevelse:

– Jeg syntes håret mitt ble klippet altfor kort og jeg fikk en slags frisyre som kun så bra ut da håret var rettet. Med mitt naturlige fall og krøller så det ikke bra ut ellers, sier hun.

Sist gang Sandra Lyng tronet på norske hitlister var rett etter «Idol» - men i sommer gjorde hun retur da hun skjøt fart oppover VG-lista med låten «Play My Drum».

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?