Julespalten: Marie Murstad

Marie Murstad julespalten

Tid med familien, joggedress og mandel i riskremen er det som skal gjøre julen 2020 komplett for PR-sjef i Holzweiler, Marie Murstad. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Marie Murstad julespalten

@mariemurstad

Marie Murstad julespalten

@mariemurstad

Julen i år blir litt annerledes for de fleste, men det betyr heldigvis ikke mindre kos. Vi har bedt et knippe inspirerende damer om å fortelle om sine viktigste tradisjoner, det ultimate juleantrekket og hva som gir dem den gode julestemningen.

Her kan du lese om julen til Anett Ringstad Jalland. Nå er det PR-sjef i Holzweiler sin tur, Marie Murstad.

– Hva er dine viktigste juletradisjoner?

– Våre viktigste juletradisjoner er egentlig bare å være sammen. Tid, med de man elsker aller mest. Og med en gutt på snart fire år, skapes det nye tradisjoner hele tiden, så det er helt magisk å oppleve julen gjennom han.

– Hva står øverst på ønskelisten denne julen?

– Som kanskje mange andre også kjenner på, så er ønskene litt annerledes i år, og det er ingenting jeg ønsker meg mer enn å klemme alle vennene mine flate. Å besøke bestevenninnen min i København, og mormoren min som er på hjem. Også hadde det ikke gjort noe med litt masse snø! Og hvis nissen har tid sånn helt på tampen, så ønsker jeg meg skikkelig et telt.

ROLIG JULEFEIRING: Marie Murstad ser frem til kvalitetstrid med familien i julen. Foto: Privat

– Hvordan blir julen i år?

– I år blir julen litt annerledes, for oss alle. Vi har ikke lagt så mye planer, og tar det litt som det kommer. Håper på litt is og snø, så vi kan finne på litt koselige ting med mini. Og så venter kanskje en tur på hytta.

– Det blir ikke jul uten…?

– «Tre nøtter til Askepott», og mandelen i grøten. Som jeg vinner, one way or another.

JULETRADISJONER: Murstad opplever at julen blir litt mer magisk gjennom sønnen sin Billy, snart fire år. Foto: Privat

– Hva spiser dere på julaften?

– Verdens snilleste mamma pleaser lillebror med ribbe, og meg med pinnekjøtt. Så ja takk begge deler hos oss.

– Hva gir deg julestemning?

– Åh, det kan være så mye. Lage pepperkaker med sønnen min, pepperkakehus, håndball-EM og ikke minst kose meg med innpakning av gaver på kveldene. Litt og litt, så blir det ikke stress, men kos.

PAKKE INN LITT OG LITT: Så det ikke blir stress, bare kos, pakker Marie inn gaver litt etter litt. Foto: Privat

– Beskriv julaften fra morgen til kveld slik du pleier å gjøre det i din familie.

– Dagen starter (som regel alt for tidlig) med julestrømpe på døra for både store og små. Deretter tar vi det helt rolig, tar rekord i hvor lenge vi har på oss pysj og spiser godteri til frokost. Og så er det en tur på kirkegården for å tenne lys. Deretter er det mat, drikke, kos og gaver som fyller resten av dagen.

– Hva er ditt perfekte juleantrekk?

– Noe man kan spise masse i. Man må nemlig spise opp riskremen man tar for å få mandelen, og for å holde merittlisten min, må jeg ta ganske mye.

– Hvilken julefilm er din go to?

– Er det lov å ha litt mange? Fordi listen er ganske lang i julen. «Love Actually» skal gråtes litt til, «The Holiday» og et lite Harry Potter-maraton venter alltid i romjulen.

Foto: Privat

– Hvilke produkter sverger du til for å få spa-følelsen hjemme?

– Environ og Elixir skal hjelpe meg med å holde jule gløden i sjakk. Jeg har brukt dem i mange år, og forhåpentligvis ligger det kanskje litt under treet også.

– Ditt favoritt koseantrekk?

– Uten tvil en av mine Holzweiler-joggedresser, må vel kanskje bli den røde i julen.

Publisert: