Lenny Kravitz kåret til moteikon

VANT PRIS: Lenny Kravitz ble kåret til moteikon under CFDA Awards 2022.

Se alle antrekkene fra CFDA Awards 2022 her.

Publisert:

Onsdag kveld hadde «the Council of Fashion Designers of America», CFDA, sin årlige prisutdeling i New York, hvor de feirer motebransjens største talenter.

På gjestelisten sto naturligvis USAs moteelite og flere av verdens største stjerner. På rød løper stilte de i sine lekreste antrekk.

Blant de som stakk av med pris var Kim Kardashian (42). Sammen med Emma og Jens Grede har hun skapt undertøy- og loungewearmerket Skims, og i går var de innovasjonsprisen under CFDA Awards. Det er første gang de deler ut denne prisen.

INNOVASJONSPRIS: Kim Kardashian, Jens Grede og Emma Grede vant «the Amazon Innovation Award» for merket deres Skims under årets CFDA-prisutdeling.

På gjestelisten sto også Lenny Kravitz (58), og det var ikke uten grunn. Kravitz ble nemlig den heldige vinneren av den gjeve prisen «moteikon». Tidligere har store stjerner som Jennifer Lopez (53) og Zendaya (26) vunnet samme pris.

Til USA Today forteller artisten at moteikonet-statusen ikke har kommet uten tabber.

– Det jeg har lært underveis, er at det å være seg selv er det viktigste du kan gjøre. Og du kommer til å gjøre feil. Jeg har absolutt hatt en del motetabber, men det er en del av å utvikle seg selv.

MOTEIKON: Lenny Kravitz stakk av med en av CFDAs gjeveste priser, nemlig moteikon. Her er han på den røde løperen i design av LaQuan Smith.

Som vanlig var den røde løperen preget av en haug med iøynefallende antrekk. I tillegg kunne vi ikke unngå å legge merke til at en gjennomgående trend hos mange så ut til å være mørke antrekk – gjerne med et hint av rock.

Se alle antrekkene fra CFDA Awards 2022 her:

SPLITT: Kylie Jenner gikk for langt skjørt med høy splitt og en spennende overdel fra Mugler. Sminken holdt hun naturlig.
SØSTER-DUO: Khloe Kardashian var på plass for å støtte søsteren Kim Kardashian. Sistnevnte stakk av med årets innovasjonspris under CFDA Awards. Khloe hadde på seg kjole fra LaQuan Smith, mens Kim var kledd i Dolce & Gabbana.
VÅGAL: Julie Fox er ikke fremmed for å prøve ut spennende antrekk – CFDA Awards var intet unntak.
ROCKET: Pop-legende Cher gikk for et rocket antrekk med nettingstrømper, langt skjørt, splitt og skinnjakke signert Chrome Hearts. Legg merke til detaljene i sølv.
KULE DETALJER: En helsvart look er noe Kris Jenner ikke er fremmed for. Her har hun stylet kjolen sin fra Schiaparelli med én hanske. En gøyal detalj som gir antrekket det lille ekstra.
AVSLAPPET: Modellen Gigi Hadid lot den fotside kjolen ligge hjemme. Hun dukket opp på den røde løperen i en langermet crop top, rutete vest, stripete bukser, sokker og høye hæler, samt blågrå lepper. Antrekket var signert Thom Browne.
GLAMORØS: Svart var kanskje en dominerende farge på rød løper, men modell Kendall Jenner gikk likevel for en hvit paljettkjole fra det New York-baserte merket Khaite.
LÅRKORT: Skuespiller Zoey Deutch gikk for en svart silkekjole dekorert med gule blomster fra Coach. Hun stylet den lårkorte kjolen med svarte og sølvgrå detaljer og hår og sminke naturlig.
VINTAGE: I løpet av en uke har Addison Rae hatt på seg flere vintage-looks på den røde løperen. Denne gangen i et antrekk fra Gareth Pugh.
HØYE STRØMPER: Designer Vera Wang gikk for en kort kreasjon med spaghetti-stropper, høye strømper og plattformsko. Håret hadde hun stylet i tynne fletter og hun fullførte antrekket med store solbriller.
SOMMERLIG: Keke Palmer skapte sommerstemning i denne blomstrete looken fra Carolina Herrera.
HØY SPLITT: Kjolen til Ashley Graham så ut som en kåpe som hadde blitt kneppet opp foran og snurpet sammen med et belte i midjen. Gulldetaljene i beltet ble plukket opp i skoene.
VOGUE-LEGENDE: Anna Wintour stylet selvfølgelig antrekket sitt med store, svarte solbriller.
BLONDER: Vanessa Hudgens stylet det lange skjørtet med en blonde-BH og et langt hvitt slep.
GLITRENDE NETTING: Såkalte nettingkjoler er svært populært om dagen, og Katie Holmes har kastet seg på trenden. Denne kreasjonen er signert Jonathan Simkhai.
TRENDY: Blazerkjolen er et populært valg om dagen, og skuespiller Kerry Washinton gikk for en dramatisk versjon med volanger.
DRAMATISK: Sanger Janelle Monáe holdt ikke tilbake med dette dramatiske antrekket signert Thom Browne. Legg merke til de spesielle skoene og vesken formet som en hund.
ENKELT OG ELEGANT: Skuespiller Amanda Seyfried i en svart jumpsuit som hun stylet med et belte i livet, røde lepper og glamorøst Hollywood-hår.
TRENDY: Både roser og cut out har vært fremtredende i motebildet en stund, og Halle Bailey viser oss begge trender i denne Carolina Herrera-looken.
DET LILLE EKSTRA: Den svarte dressen til Jaden Smith, fra designeren Thom Browne, ble ekstra spesiell med det «bølgete» materialet.
DÆSJ AV DENIM: Den lille sorte fikk det lille ekstra med denne denim-overdelen. Olivia Culpos kjole er fra Et Ochs.
Publisert:

Finn mer innhold om: