Hertuginne Meghan overrasket i fargesterkt antrekk

HÅND I HÅND: Prins Harry og hertuginne Meghan var på årets første oppdrag sammen. Foto: Reuters

Hertuginnen (37) røpet at hun er seks måneder på vei.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Mandag var hertuginne Meghan på årets første offisielle tur sammen med ektemannen prins Harry til Birkenhead i England. 37-åringen benyttet også anledningen til å lette litt på sløret om når parets første barn er ventet.

Til en av fansen som hadde møtt opp for å få et glimt av paret, avslørte hertuginnen at termindatoen er i slutten av april, skriver Daily Mail.

Allerede for en måned siden sa Meghan at hun «følte seg veldig gravid».

Hertuginnen hadde på seg et fargesterkt antrekk som lyste opp i det britiske vinterværet. Amerikanske Vogue roser klesvalget opp til skyene.

KJENDIS

Meghan strålte i luksusjakke

– Meghans tilnærming til kongelig stil er langt fra konvensjonell. På en eller annen måte klarer den tidligere skuespilleren å skape en følelse av personlighet til den tradisjonelle kleskoden gang på gang.

FARGERIK: Meghan hadde på seg en rød kåpe og matchende pumps, og en lilla knelang kjole. Foto: Reuters

Hertuginnen var ikledd en knall rød kåpe fra det kanadiske merket Sentaler og matchende pumps. Den lilla kjolen er fra klesmerket Aritzia, og skal ha blitt utsolgt rett etter bilder av Meghan ikledd kjolen dukket opp på internett. Den brune skinnvesken er fra Gabriela Hearst.

KJENDIS

Hertuginne Meghan får budsjett-skryt

– Siden hun annonserte graviditeten har hun kledd seg mest i svart og mørkeblått, og hennes nye motetrekk var forfriskende, skriver Vogue videre.

Kåpen fra Sentaler skal være en favoritt i hertuginnens garderobe, og hun har hatt på seg den i brun versjon ved en tidligere anledning.

Publisert: