MinInspirasjon: Gine Margrethe Larsen Qvale

Gine Margrethe

– I det jeg la ting litt til side, ble egentlig denne perioden utrolig viktig og fin for oss som familie, sier Gine Margrethe Larsen Qvale (31) om hverdagen akkurat nå. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Gine Margrethe

Gine Margrethe Larsen Qvale. Foto: Instagram/@ginemargrethe

Gine Margrethe

Gine Margrethe Larsen Qvale. Foto: Instagram/@ginemargrethe

I spalten MinInspirasjon har vi tatt en prat med et knippe moteprofiler om hva de gjør for å ha det bra i hverdagen som for de fleste er litt annerledes nå. Hvor henter de inspirasjon? Og hva er det første de skal gjøre, og ha på seg når myndigheten slipper opp på restriksjonene? Vi har tidligere snakket med TINE ANDREA LAUVLI, JANKA POLLIANi, og Paolla Miranda da Silva.

Nå er det Gine Margrethe Larsen Qvale som står for tur.

– Hei, Gine! Hva fyller du dagene med for tiden?

– Intet annet enn lek, kos, mat og godteri! Og en god dose planlegging av hage og møbler - husrenovering på gang! Nå er riktignok Bernard tilbake i barnehagen, så nå jobbes det på spreng mens han er der. Da alt var stengt måtte jeg innse at jeg måtte legge en del jobb til side.

– For en liten kar på snart to år vil helst være med på alt. Og i det jeg la ting litt til side, ble egentlig denne perioden utrolig viktig og fin for oss som familie - det er kanskje litt feil å si, men håper du forstår.

Interiørsak
INTERIØR

Interiørekspertenes beste råd til å gi hjemmet et løft

– Hva er det første du skal gjøre når myndighetene slipper opp på restriksjonene, og livet blir som før?

– Jeg tror ikke og håper egentlig ikke alt blir som før. Selv om dette har vært en skummel situasjon føler jeg verden trengte å stoppe opp litt, og få oss til å se hvordan vi handler og behandler den. Men definitivt det første som skal gjøres er å klemme kjente og kjære. Det savner jeg overraskende mye, og føler spesielt på det overfor sønnen min, at han ikke kan klemme alle han er vant med.

gine margrethe
KJENDIS

MinStil: Gine Margrethe

– Har du et konkret minne som du håper på å gjenskape asap?

– Mitt beste minne fra i fjor må bli akkurat denne dagen. I Frankrike med nydelige venner og barn, lange middager med latter og kos.

FRANSK MIDDAG: Gine gleder seg til å spise middag i Frankrike med familie og venner rundt seg. Foto: Privat

– Hvilket antrekk gleder du deg til å gå med?

Dette! Kjole fra franske Realisation Par, snøresandaler og veske fra Christian Dior.

– Det kan være vanskelig å finne inspirasjon i en hverdag som preges av restriksjoner. Hvor finner du inspirasjon nå? Og har du et godt motetips på lur?

– Inspirasjonen koker egentlig kun i hodet. Jeg er i flyttemodus om dagen - det vil si at 80 prosent av klærne mine er på et lager. Og det tar meg rett tilbake til studietiden som gikk ut på å skape så mange antrekk som mulig ut ifra det man hadde. Style om på farger og sammensetninger, men bevare mitt personlige preg.

– Jeg kan ta meg selv i å tenke på nye fargekombinasjoner mens jeg lager middag eller sitter i sandkassen - tror det bare er sånn jeg er, haha. Jeg elsker å teste ut og sette sammen. Kombinere ulike tekstiler, mønster, farger og leke med det.

– Et serie- eller boktips du nylig har oppdaget som du vil dele?

– Vel, den eneste boken jeg har lest i det siste er Gruffalo! Hehe. Så har dessverre ikke så mye å komme med akkurat her. Men om du skal se en serie er Sharp Objects og Succession utrolig bra laget, synes jeg. Om du ikke allerede har sett de.

Publisert: