Dukket opp på rød løper i pysj og pledd

KOMFORT FØRST: Billie Eilish og Jesse Rutherford så ut til å sette komfort høyt på prioriteringslisten da de ankom rød løper ikledd pysjamas, tullet inn i et sengeteppe.

Billie Eilish dukket opp på rød løper med sin nye flamme Jesse Rutherford. Paret skapte overskrifter med sine iøynefallende antrekk.

Publisert:

Når store stjerner tar med seg kjæresten sin for første gang på rød løper, blir det ofte stor ståhei.

Og når Billie Eilish (20) tar med seg sin nye flamme, Jesse Rutherford (31), på galla svøpt i et Gucci-pledd, er det klart det får fart på fotografene – og mediene.

Eilish, som stadig vekk blir kledd opp av verdens største designere, hadde selvfølgelig klekket ut en antrekksplan med det italienske motehuset Gucci. Kanskje ikke overraskende ettersom Gucci var en av sponsorene denne kvelden.

Billie Eilish og Jesse Rutherford på LACMA Art + Film-galla i Los Angeles.

Gucci-designeren Alessandro Michele er kjent for sine kreative looks, og denne gangen så det ut som han hadde blitt inspirert av den gode, gamle pysjamasen. Eilish og Rutherford dukket nemlig opp på den røde løperen iført lekre pysjer med Gucci-logo, samt tilbehør som passet til.

Sangstjernen hadde sovemaske på hodet, mens kjæresten bar tøfler med logo på. For å toppe det iøynefallende antrekket, la paret et stort sengeteppe rundt skuldrene sine – også med Gucci-logo, selvfølgelig.

Parets rød løper-debut har skapt overskrifter verden over, og mange har selvfølgelig hengt seg opp i deres matchende antrekk. Page Six sier det ser ut som de er «cozier than ever», som er et ordspill på Eilishs sang «Happier Than Ever», mens Vogue er overrasket over valg av antrekk.

«Den koselige og pene pysjen var en overraskelse ettersom dette var et formelt arrangement», står det i artikkelen til motemagasinet.

På sosiale medier er det flere som mener stjerner ser strålende ut på rød løper, og én fan påpeker at sangeren er den eneste som kan bruke nattøy på rød løper.

En annen fan mener enkelt og greit at hun ser feilfri ut.

Men det var ikke bare Billie Eilish som hadde tatt turen til den feststemte gallaen denne kvelden. Se hvilke andre kjendiser som dukket opp på den røde løperen her:

STRAM: Kim Kardashian gikk for en kroppsnær kjole med slep fra Balenciaga. Hennes vanligvis mørke hår var platinablondt med avslappede bølger.
ROCKERE: Etter at bandet Måneskin vant Eurovision har Gucci-designer Alessandro Michele tatt dem under sin vinge. De var derfor selvfølgelig samkjørte i antrekk fra det italienske motehuset.
INTERESSANT DESIGN: Kendall Jenner ankom gallaen iført en spennende kjole fra det mindre kjente merket Burc Akyol.
SPENNENDE SNITT: Kjolen til Paris Hilton hadde store utskjæringer og nøye plassert stoff. Kjolen var dekket i glitrende, svarte stener.
VOLUM: I motsetning til de mange svarte og dramatiske antrekkene denne kvelden, gikk skuespiller Sydney Sweeney for en babyrosa kjole, toppet med en jakke i samme nyanse dekorert med blomster.
MATCHY MATCHY: Legg merke til hvordan hanskene til Jodie Turner-Smith sto i stil til kjolen hennes.
MØNSTRET: Dressen til Andrew Garfield hadde bitte små blomster på seg og var toppet med en lys gul skjorte.
KONTRAST: Det var umulig å ikke legge merke til antrekket til Olivia Wilde på den røde løperen. Til den sølv- og lillafargede kjolen valgte nemlig stjernen å bruke knallrøde latekshansker. Legg også merke til at hun plukker opp samme farge i skoene.
ROSA: Jared Leto er ikke fremmed for å prøve ut spennende antrekk på den røde løperen. Her er han iført en knallrosa dress med glitrende detaljer på. Også håret var rosa for anledningen.
VINTAGE: TikTok-stjerne Addison Rae gikk for paljetter og dyp utringning i en vintage Jean Louis de Scherrer-kjole.
Publisert:

Finn mer innhold om: