Bennifer er tilbake for alvor

FORELSKA I AFFLECK: Jennifer Lopez og Ben Affleck har nå giftet seg. Her fra sist de var forelsket i 2003.

Ett av Hollywoods heiteste par tidlig 2000 på tallet, har funnet kjærligheten igjen. Her er ni antrekk Jennifer Lopez og Ben Affleck gjerne kan gjenskape nå.

Åsa H. Aaberge
Publisert:

Romanseryktene mellom J. Lo (52) og Affleck (49), alias Bennifer, begynte å svirre utpå våren i år. De ble sett sammen på dater, på vei til og fra hverandres hjem, og det tok helt av de de til og med kysset på restaurant i Malibu i midten av juni.

Duoen var ett av Hollywoods it-par for snart 20 år siden. De ble sammen i 2002, rakk å bli et yndet par for både pressen og fans før de brøt forlovelsen i 2004. Kort tid senere giftet Lopez seg med Marc Anthony som hun fikk to barn med. De gikk hver til sitt ti år senere.

Affleck ble sammen med Jennifer Garner samme år som Bennifer ble historie (for en stund i alle fall), og giftet seg og fikk tre barn med skuespiller-kollegaen. Garner og Affleck ble skilt i 2018, mens Lopez brøt sin ferskeste forlovelse med baseballspilleren Alex Rodriguez «A-Rod» våren 2021.

Så begynte altså ryktene å svirre om at de gamle turtelduene hadde funnet tilbake til hverandre. I mai ble de sett sammen på ferie og på trening. I juni ble dukker de opp på flere offentlige steder, og ifølge kilder skal de samme måned ha sagt til venner og kjente at de er et par. På sin egen bursdag bekreftet også Jenny from the block nyheten, med et skikkelig kyssebilde. I april ble det kjent at hadde forlovet seg på nytt.

Nå har de to gått hele veien til alters, og giftet seg med en liten seremoni i Las Vegas. Vi venter i spenning på å se bildene fra feiringen, men enn så lenge koser vi oss med et tilbakeblikk.

Det er jo unektelig gøy at det er søt musikk mellom stjernene igjen, og vi blir nostalgiske. Siden tidlig 2000-stil er innafor igjen, passer det fint med en tur ned memory lane.

JUICY BABY: I 2002, da de var nyforelskede sist gang, hadde Lopez på en babyrosa velur-kosedress fra Juicy Couture. Den har blitt trendy igjen, så dette øyeblikket er det ikke usannsynlig at vi faktisk får se igjen.
I 2002 på premieren til J. Lo sin film «Maid in Manhattan». Hun var iført kjole fra Yves Saint Laurent.
«Don’t get fooled by the rocks that I got, I’m still, I’m still Jenny from the block...» sang Lopez i 2002. Forlovelsesringen jenta fra Bronx fikk fra Affleck hadde en seks karat rosa diamant, med en prislapp på over 2.5 millioner dollar. Her er paret i 2003, hun i tubekjole fra Emilio Pucci og skinnende stener på løpende bånd.
Paret stoppet traffiken sommeren 2003. Hvite singleter var greia den gang, som nå.
Paret møttes under innspillingen av filmen «Gigli». Her de på premieren i Los Angeles i 2003, Jenny i kjole fra Gucci av Tom Ford.
Flørte litt på basketkamp i 2003.
J. Lo som dronningen hun er iført Valentino på Oscar-utdelingen i 2003.
Hun er også dronningen av å se bra ut i joggedress. Her i Canada i 2003.
På baseballkamp på randen av forholdet i 2004. Men nå kan de gjenskape også dette øyeblikket igjen, J. Lo bruker nemlig fremdeles de samme signatur-øreringene, og Affleck er like glad i caps ifølge ferske bilder.
Publisert:
Åsa H. Aaberge
Journalist @asa.aaberge

Finn mer innhold om: