Tone Damli har skaffet seg «kjendisbikinien»

IKKE EGNET FOR SOLING: Moteekspert Ida Einarsdottìr mener bikinien ikke egner seg for soling, men at den like gjerne kan brukes på fest. Foto: tonedamli.com (innhentet tillatelse)

Tone går i fotsporene til kjendiser som Kim Kardashian West (34), Joan Smalls (26) og Jennifer Lopez (45) når hun soler seg i sin nye «it»-bikini.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
BRENNHETT: Du kan med fordel bruke en detaljrik topp eller badedrakt under en kjole med utringning for å få maks ut av plagget. Foto: tonedamli.com (innhentet tillatelse)

Denne sommeren er det detaljrikt badetøy med cut out-detaljer og tynne stropper som gjelder.

Damli og kjæresten Markus Foss var nylig i Las Vegas i forbindelse med Poker-VM, og la selvsagt inn tid til soling ved bassengkanten mellom slagene.

Og blant Tones bilder på Instagram er det særlig ett som har fått voldsom respons:

Ikke overraskende et der hun bader i hvit bikini med mønster på brystet. Bildet har fått over 10.600 likes på Instagram, og i kommentarfeltet lurer stort sett alle på hvor Tone har fått tak i det freshe badetøyet.

Les også:Sjekk Tone-badedrakten som fikk Instagram til å koke

Elsket av Hollywood

Bikinien er fra det California-baserte bademerket MIKOH og koster i overkant av 1000 kroner.

Damlis manager, David Eriksen, avkrefter at bikinien er sponset.

Les også:Motemagasin fikk kritikk for skjult reklame i Tone Damli-intervju

Og Tone er langt fra alene om å ha skaffet seg bikini fra det California-baserte merket. Bikiniene har for lengst tatt av på Instagram med kjendiser som Kim K, Kourtney Kardashian, Joan Smalls, Beyoncé og Jennifer Lopez i spissen. Se bare her:


- Stunning

Moteekspert og Vixen-redaktør, Ida Einarsdottìr mener bikinien er helt i tråd med sesongens trender.

- Ja - Tone! Badedrakten fra Agent Provocateur var kul, men denne bikinien er skikkelig stunning. Feminin og supertrendy - helt i tråd med sesongens hete lace-trend som vi har sett på catwalken hos noen av verdens fremste designere og motehus, sier Einarsdottìr til MinMote.

Moteeksperten påpeker likevel at den ikke egner seg til soling.

- Fargen er superfin til solbrun hud - selv om skillet ville blitt en smule merkelig. Men absolutt like fin til bading som til styling.

Les også:8 hotte badedrakter som slår knockout på bikinien

Publisert:

Finn mer innhold om: