Sjekk Tone-badedrakten som får Instagram til å koke

PÅ FERIE: Den fargesterke badedrakten med utskjæringer beskriver Tones stylist som spennende og sexy. Foto: Olav Stubberud/tonedamli.com (innhentet tillatelse)

Den fargerike badedrakten har fått over 22 000 «likes» på Instagram, og er fra et at verdens mest sexy undertøysmerker.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Tone Damli og Marcus Foss befinner seg for tiden i solfylte Los Angeles, hvor de kombinerer mamma- og pappapermisjonen for datteren Billie (10 måneder). I løpet av det seks uker lange oppholdet i USA har Damli delt bilder fra familieferien på sin nye blogg, og på Instagram.

Les også:Åtte Instagram-kontoer med vårlig inspirasjon

FRESH: Damli og familien tilbringer seks uker i USA, og har akkurat ankommet Los Angeles. Foto: Olav Stubberud/tonedamli.com (innhentet tillatelse)

Et av bildene som har fått desidert mest oppmerksomhet er bildet av sangfuglen i en fargerik badedrakt fra Agent Provocateur. Over 10 000 fans har likt bildet, og flere lurer på hvor Tone har fått tak i det freshe badetøyet.

- Ja, jeg lurte på når vi skulle få se noe til Tone igjen - det har vært stille en lang stund. Og for et comeback! Det er ingen tvil om at Tone er superlekker, men jeg tror nok det vil være delte meninger om denne badedrakten. Jeg synes den er både sexy, trendy og «daring», sier moteekspert og Vixen-redaktør, Ida Einarsdottìr til MinMote.

Et kjapt søk på nettet viser at badedrakten, som heter «Mazzy Swimsuit», er tilgjengelig på Agent Provocateurs nettbutikk, og koster 360 euro, noe som tilsvarer 3106 norske kroner.

For den modigste

Einarsdottìr mener fasongen og designet på badedrakten er sommerens store trend på bademotefronten.

- «Cut out» er superhot, og vi vil se det på flere varianter av badetøy denne sommeren. Det blir jo et sted mellom badedrakt og bikini, men likevel for de aller modigste ettersom den viser mye hud. Når det er sagt er det jo nettopp det undertøysmerket Agent Provocateur er kjent for - å overraske og også provosere, forteller moteeksperten.

Les også: De beste vårkuppene på budsjett

Damli la først ut bilde av seg selv og venninnen Camilla Stenberg i matchende badedrakter på ferie i Marbella for noen måneder siden. Bildet fikk den gangen over 12 700 likes.

Publisert:

Finn mer innhold om: