Mote

Kate dukket opp i hyllet gjenbruksantrekk

SPESIALSYDD: Designerkjolen ble spesialtilpasset til Kate i 2012 etter at den ble vist på catwalken vinteren samme år. Foto: Getty Images

At kongelige må være klassisk antrukket betyr ikke at de må kle seg kjedelig. Onsdag imponerte hertuginne Kate (33) motepressen i en gjenbruksfavoritt fra Mattew Williamson.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det merkes at hertuginnen av Cambridge er tilbake i jobb, og det med ny garderobe. De siste ukene har hun vist frem det ene lekre designerantrekket etter det andre - den fantastiske Bond-kjolen har brent seg fast i minnet.

Onsdag var heller intet unntak da hun dukket opp på en konferanse i en gjenbruksfavoritt som hun fikk skryt for i 2012. Kjolen, som er fra det britiske motehuset Mattew Williamson, ble spesialtilpasset til Kate etter at den ble vist på catwalken vinteren for tre år siden.

MER VÅGAL: MinMote-leder Martine Lunder påpeker Kates stilutvikling den siste tiden, og mener den kler henne. Foto: Getty Images

Kjolen har en lysegrå farge i bunn, og er utsmykket rundt halsen og rundt armene med turkise, kule og metalliske perler.

Droppet statement-tilbehør

Forskjellen fra 2012 er at hertuginnen har lagt igjen statementøredobbene fra Kiki McDonough, og byttet ut de sorte Emmy Shoes-pumpsene med mørkegrønne semskede fra samme merke. Clutchvesken var detaljeløs og var i samme farge som skoene.

MinMote-leder Martine Lunder mener hertuginnen gjør rett i å bruke den iøynefallende kjolen.

- Dette er jo et kremeksempel på hvor bra det kan funke med gjenbruk - faktisk av et helt antrekk - fordi kjolen er så klassisk, uten at den blir kjedelig. Og ikke minst er den så fin at det ville vært helt feil å ikke bruke den flere ganger!

Les også: Sveriges Sofia Hellqvist tok en Kate

- Vågal

Kate gikk heller for diskrete diamantøredobber med heng, og som hun stort sett alltid pleier - voluminøst, blankt hår med naturlige Hollywood-bølger. Markant sminke rundt øynene og naturlig glødende hud med roser i kinnene har med årene blitt 33-åringens signaturlook, og noe hun aldri viker i fra.

MinMote-lederen påpeker Kates stilutvikling den siste tiden.

- Britiske motemedier har jo lenge pekt på at Kate har blitt enda mer vågal i stilen de siste årene etter at hun ble mor - og med gulldetaljene og de fargerike stenene passer denne kjolen vel så bra til Kates «nye» stil som den gamle.

SAMME LOOK: Kate byttet kun ut tilbehøret når hun onsdag dukket opp i samme antrekk som i 2012. Foto: Getty Images
Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Kourtney Kardashian regjerte på baby-galla

 2. NYHETER

  Kate strålte i blomsterdrøm: - Spennende og dristig

 3. KJENDIS

  Hertuginne Kate får skryt for ny designerkjole

Finn mer innhold om:

 1. Design
 2. Hertuginne Kate

Relaterte artikler

NYHETER

Kate strålte i blomsterdrøm: - Spennende og dristig

KJENDIS

Vill blest rundt hertuginne Kates ukjente luksusdrakt

KJENDIS

Hertuginne Kate får skryt for ny designerkjole

KJENDIS

Hertuginne Kate imponerer motepressen med ny frisyre

KJENDIS

Hertuginne Kate på jungelsafari i billigantrekk

KJENDIS

Hertuginne Kate imponerer med glamorøs Canada-garderobe

KJENDIS

Sjekk Kates orientalske «glam»-antrekk