MinMote-leserne har talt: Astrid Smeplass er best kledd i Norge

VANT: MinMote-leserne har stemt frem Astrid Smeplass som Norges best kledde. Foto: JAN PETTER LYNAU, VG

Blant mektige redaktører, stilikoner og motebloggere gikk Astrid Smeplass (19) av med serien som Norges best kledde.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Fra begynnelsen til midten av desember kunne MinMote-leserne stemme frem hvem de synes er best kledd i Norge, blant ti moteprofiler.

På listen stod velkledde «it»-jenter som Jenny Skavlan, Tone Damli, Hanneli Mustaparta og Adelén, men MinMote-lesernes soleklare favoritt er ingen ringere enn Astrid Smeplass.

NYHETER

10 grunner til at Astrid Smeplass eier Instagram

Av totalt 19.123 stemmer kuppet Astrid S tjuefem prosent av stemmene. Hun vant med 519 stemmer over Jenny Skavlan, etterfulgt av Tone Damli.

Toppbilde
KJENDIS

Se hele avstemningen her.

Smeplass roser MinMote-leserne for deres gode smak.

- Dette var kjempestas! MinMote har masse fint, så ser jo for meg at MinMote-leserne har en god smak. Det er ikke feil å bli stemt fram av dem. Så gøy, sier Smeplass til MinMote da hun blir informert om seieren.

Shopper ikke i Norge

I løpet av årene i rampelyset har Smeplass' stil forandret seg drastisk. Fra å se søt og uskyldig ut på Idol-scenen i 2013, har stilen nå utviklet seg og blitt strammere og råere.

Astrid kom på femteplass i Idol, og var storfavoritt blant dommerene. Her med Tone Damli fra 2013:

Astrid Smeplass

Foto: Scanpix

Astrid Smeplass

Foto: Scanpix

Astrid Smeplass

Foto: Scanpix

Selv beskriver Smeplass sin egen stil slik:

- Sporty, laidback og urban. Det varierer veldig. Jeg elsker blonder og blomsterprint, mønster og farger. Men det som går igjen mest er nok rene linjer og det minimalistiske. Svart og hvitt er en favoritt, sier hun.

Smeplass forteller til MinMote at hun ikke pleier å shoppe i Norge, men heller i Stockholm. Likevel mener hun at Grünerløkka i Oslo er det beste shopping-området hvis hun må velge.

I avstemningen stod det:

«Siden Idol-deltagelsen i 2013 har Astrid Smeplass holdt seg varm i rampelyset. Stilen hennes har dog forandret seg en god del, og har gått fra søt og uskyldig til sexy og egdy. Sett bestående av vide bukser med høyt liv, magetopper med cut outs, lekne bodyer og markert øyesminke oppsummerer Astrids stil i grove trekk».

Astrid s

HELSORT: Astrid S ankom P3gull i et helsort antrekk bestående av en fuskepelsjakke, gjennomsiktig topp og sorte bukser. Foto: Trond Solberg/VG

Astrid s

EDGY: Under et intervju med VG tidligere i år var Astrid iført en chunky strikkegenser, gråspettet kåpe og Nike Huarache. Foto: Jan petter Lynau/VG

Astrid s

TRANSPARENT: Gjennomsiktige blonder og cut out-detaljer har blitt plagg som Astrid ofte går med de siste årene. Foto: Jan Petter Lynau/VG

Astrid s

AVSLAPPET: Astrid har en laid back stil til hverdag. Her i svarte bukser, langt skjerf og en vintage Levis-jakke. Foto: Jan petter Lynau/VG

Publisert:

Finn mer innhold om: