Har Sofia lånt Victorias gravideantrekk?

Det kan se ut til at gravideklærne går på rundgang i den svenske kongefamilien.

Victoria og Sofia

JAKKE OG KJOLE: Victoria har ifølge Svensk Damtidning og kongehusekspert Kjell Arne Totland, lånt bort dette gravideantrekket til Sofia som skal føde i april. Foto: NTB scanpix

Victoria og Sofia

KJOLEN: Under et Nobel-arrangement i 2015 gikk Victoria for den blå plissékjolen fra Seraphine. Foto: NTB scanpix

Victoria og Sofia

JAKKE: Da Victoria og Daniel var på offisielt besøk i Peru og Columbia, var hun iført den hvite jakken fra Seraphine. Foto: NTB scanpix

Prinsesse Sofia har vist oss flere lekre antrekk gjennom de drøye åtte månedene hun har gått gravid med sitt første barn. Vår absolutte favoritt var den glamorøse gullpaljettkjolen hun lånte av bestisen Olivia Rehn, da hun var på slottsgalla i februar.

Nå kan det se ut som at Sofia har lånt enda et gravideantrekk, denne gangen fra svigerinnen Victoria som nettopp ble mamma for andre gang. Både kjolen og jakken som Sofia var iført under torsdagens siste offisielle oppdrag før hun føder, skal Victoria også ha brukt en rekke ganger, skriver Svensk Damtidning.

Den blå kjolen hadde hun på seg under et Nobel-arrangement i 2015, og den hvite jakken brukte hun under er offisielt besøk i Peru og Columbia samme år.

untitled link

Praktisk gjenbruk

Den mørkeblå kjolen med plissé og den hvite jakken med volanger i livet er fra det britiske mammamerket Seraphine (som også er blant favorittmerkene til hertuginne Kate).

TV2s Kongehusekspert Kjell Arne Totland. Foto: Frode Hansen/VG
TV2s Kongehusekspert Kjell Arne Totland. Foto: Frode Hansen/VG

Det bekrefter TV2s kongeekspert og blogger Kjell Arne Totland til MinMote.

- Vi har sett det før - og nå får vi et nytt eksempel: De unge damene i den svenske kongefamilien byttelåner klær! Dette er spesielt praktisk når det gjelder mammaklær. I går dukket høygravide prinsesse Sofia opp i et kledelig antrekk i marine og hvitt fra Seraphine - og både kjole og jakke har vi sett på kronprinsesse Victoria fø, sier Totland til MinMote og legger til:

- Tidligere har vi sett at Sofia også har lånt mammakjole fra en venninne. Godt å se at de kongelige også tenker praktisk og økonomisk!

Samme tilbehør

Sofia matchet den kongeblå kjolen med en blå clutch slik som Victoria også gjorde da hun brukte kjolen. Den høygravide prinsessen stylet gårsdagens antrekk med svarte, spisse pumps og en blå sløyfe i livet for å fremheve magen.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?