Sjekk førstedamenes luksusgarderobe

FØRSTEDAMER: Brigitte Macron, kona til den franske presidenten, og Melania Trump, kona til USAs president, var begge på plass på G7-toppmøtet i Frankrike denne helgen. Foto: AP

Brigitte Macron (66) og Melania Trump (49) sparte ikke på luksusen under G7-møtet i Frankrike.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Denne helgen har verdens mektigste ledere vært samlet i Biarritz i Frankrike for årets G7-møte.

Melania Trump var også med på aktivitetene under toppmøtet. Hun er kjent for sin sans for luksusklær og -tilbehør, og det hadde hun også pakket med seg til Frankrike.
Moteshowet begynte allerede da ekteparet Trump gikk ut av Det hvite hus. Melania hadde på seg både jakke og veske fra Chanel, kanskje ikke tilfeldig ettersom turen gikk til Biarritz, en av Gabrielle «Coco» Chanels favorittsteder og det første stedet hun åpnet butikk.

HINT OM DESTINASJONEN? Melania Trump med både jakke og veske fra Chanel. Foto: Alex Brandon/AP Photo.

Da Trump ankom Frankrike hadde hun skiftet til en iøynefallende kjole til 5800 kroner fra Calvin Klein i sommerens store trendmønster tie-dye. På føttene hadde hun skyhøye rosa hæler fra favoritten Christian Louboutin som matchet til mønsteret i kjolen.

I AMERIKANSK DESIGN: Melania Trump var kledd i denne sommerlige kjolen da hun ankom Frankrike. Foto: Regis Duvignau/Reuters.

På velkomstmiddagen lørdag kveld gikk Brigitte Macron, kona til Frankrikes president Emmanuel Macron (41), for en skreddersydd beige kjole fra Louis Vuitton og et par brune stiletthæler i skinn. Ifølge den britiske avisen Express er den skreddersydde kjolen verdt rundt 3000 dollar, som vil si omkring 27.000 norske kroner.

Melania var kledd i en kjole fra Gucci med et sølvbelte i livet. Kjolen har en prislapp på om lag 34.000 kroner ifølge Daily Mail. På føttene hadde hun et par nye Louboutins, denne gangen i sølv. Skoen koster rundt 6600 kroner.

MATCHET: Til middag lørdag kveld matchet de to førstedamene i beige toner. Presidentene var begge kledd i mørk dress. Foto: Neil Hall/REUTERS.

Søndag var det duket for forskjellige aktiviteter for førstedamene. Brigitte Macron hadde hele tre forskjellige antrekk i løpet av dagen.

Hun startet dagen i en knallrød kjole med utskjæringer ved skuldrene fra Louis Vuitton da førstedamene var på sightseeing i en landsby i nærheten av Biarritz. Hun hadde også på seg et par hæler fra det franske luksusmerket.

Den amerikanske førstedamen var kledd i en hvit kjole fra det amerikanske motehuset Calvin Klein. Melania Trump, som oftest blir sett i skyhøye pumps, hadde valgt flate sko for anledningen. I hånden holdt hun en eksklusiv veske i modellen Kelly fra det franske motehuset Hermes. Dette er ikke den eneste luksusvesken Melania har, og ifølge InStyle er samlingen med Hermes-vesker verdt over én million norske kroner.

KJENDIS

Melania Trump med veske verdt en halv million

STILIGE: Brigitte Macron og Melania Trump. Foto: Regis Duvignau/AFP.

Senere på dagen skiftet Macron til et litt mer hverdagslig antrekk, med blå jeans, en hvit skjorte, rødt belte og sneakers. Sneakersene var imidlertid ikke helt av den hverdagslige sorten, da de også var fra Louis Vuitton og har en prislapp 575 pund, som vil over 6000 norske kroner. Hun toppet antrekket med et par klassiske sorte solbriller.

AVSLAPPET STIL: Brigitte Macron i et hverdagslig antrekk med blå jeans, hvit skjorte, rødt belte og sneakers fra Louis Vuitton. Foto: Reuters

På kvelden var det duket for en glamorøs middag hvor Macron selvfølgelig hadde funnet fram til finstasen igjen. Hun hadde på seg en hvit kjole med brokademønster i sølv og skyhøye hæler. Hun hadde også en del tilbehør i sølv, som armbånd, klokke og øredobber. Til en forandring hadde hun dratt deler av håret bak i en liten oppsats.

På kvelden skiftet Melania Trump til en rød kjole uten ermer fra Alexander McQueen. Kjolen har en prislapp på rett i overkant av 21.000 kroner.

FINSTASEN: Melania Trump og Brigitte Macron hadde tatt frem elegante kjoler til kvelden. Foto: Andrew Parsons/Reuters.
Publisert: