Kate i ny gallakjole: – Fantastisk!

GLOSSY: Hertuginnen av Cambridge gjorde litt av en entré tirsdag kveld, og blir i etterkant hyllet av den internasjonale motepressen. Foto: Getty Images

Hertuginne Kate (35) gikk for sitt favorittmerke da hun blåste motepressen av banen under et kunstarrangement i London tirsdag. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
GLAM: Kate sparte ikke på glamouren da hun deltok på gallamiddag på et galleri i London. Foto: Getty Images

Et av de mest glamorøse arrangementet på hertuginnens kalender i løpet av et år er gallamiddagen på galleriet National Portrait Gallery. Omringet av fashionistaer som Alexa Chung strålte Kate i en smaragdgrønn blondekjole fra et av sine favorittmerker - Temperley London.

Hun og William var nylig på et offisielt arrangement i Paris, og heller ikke der skuffet hertuginnen på antrekkfronten.

– Et kunstverk

Den internasjonale motepressen sparte ikke på lovordene tirsdag kveld da de beskrev hertuginnens entré.

– Hertuginnen av Cambridge var iført sin lekreste aftenkjole for gallaen på galleriet. Hun bar en fantastisk blondekjole fra Temperley, skriver Hello.

– Hun er et ekte kunstverk, mener Daily Mail, mens Vogue skriver:

– Kate Middleton nailer et annet glamorøst moteøyeblikk på National Portrait Gallery-galla.

Kjolen, som hadde transparente blonder ved brystet, hadde lange ermer og et sløyfebånd i livet som fremhevet midjen. Håret var stylet voluminøst med store, glamorøse krøller og sminken fokuserte, som vanlig, på øynene.

Kate Mette-Marit
KJENDIS

HERTUGINNE KATE HERMET ETTER KRONPRINSESSE METTE-MARIT

Øredobber til 94.000 kroner

Kate matchet den dyp grønne designerkjolen med tilbehør i gull. Clutchen er fra Wilbur & Gussie og har en utsalgspris på litt over 2000 kroner, og de åpne sandalene er designet av Jimmy Choo. De grønne amethyst-øredobbene i ekte gull er fra Kiki McDonough og koster 8900 pund, cirka 94.000 kroner.

BLONDEDRØM: Den smaragdgrønne blondekjolen ble matchet med tilbehør i gull og store amethyst-øredobber. Foto: Getty Images
Publisert: