Kronprinsesse Mette-Marit  i trendy fløyelskjole på NHO-middag

MOTEPRINSESSEN: Kronprinsesse Mette-Marit og Kronprins Haakon smilte og lo da de ankom NHO-middagen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Kronprinsesse Mette-Marit stilte i det som har vært festsesongens hotteste plagg på NHOs middag: En lilla fløyelskjole.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Kronprinsessen og kronprins Haakon poserte sammen med NHO-toppene Kristin Skogen Lund og Tore Ulstein før den årlige middagen, som ble holdt i Oslo spektrum torsdag kveld.

RØD LØPER: NHO-president Tore Ulstein, kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og administrende direktør i NHO Kristin Skogen Lund ankom NHOs årsmiddag i Oslo spektrum torsdag kveld samtidig.

Og til middagen med næringseliten hadde kronprinsesse Mette-Marit valgt et supertrendy antrekk, nemlig en lilla fløyelskjole med vid utringning. Fløyel har lenge vært det heteste materialet i motebildet, og var festsesongens store vinner før jul.

Trenden ble blant annet skapt av Valentino, en av kronprinsessens favorittdesignere.

fløyel toppbilde
KLÆR

MinMote har skrevet mer om fløyelstrenden her!

TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland mener antrekket passer godt med kronprinsessens «nye» stil.

- Kronprinsparet har vært faste gjester ved NHOs årsmøte og middag de siste årene og var det også i år. Kronprins Haakon var som vanlig i mørk dress - og kronprinsesse Mette-Marit var iført en ny mellomkjole i ametystlilla silkefløyel, sier han og fortsetter:

- Mette- Marit har det siste året kledd seg i en litt mer voksen og ladylike stil som jeg synes både kler henne godt og som passer perfekt til hennes spesielle rolle og posisjon som Norges kronprinsesse.

MinMote har vært i kontakt med Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen, som ikke ønsker å kommentere saken.

Publisert: