Hertuginne Meghan i lårkort jakke-kjole

I NY STIL: Hertuginne Meghan valgte en langt mindre formell kjole enn hva hun har gjort tidligere under en galla-visning sammen med prins Harry. Foto: AP.

Hertuginne Meghans (37) nye kjole beskrives som et dristig valg.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Hertuginne Meghan er nødt til å følge streng etikette når hun velger antrekk. Onsdag kveld var hertuginnen og prins Harry på gallaoppsetningen av Broadway-forestillingen Hamilton på Victoria Palace Theatre i London.

Motemagasinet Vogue skriver at det var en kjolen fra merket Judith & Charles var i en «ny og dristig silhuett» for hertuginnen.

Hertuginnen var kledd i en lårkort blazer-kjole, som skiller seg fra antrekkene hun har valgt tidligere.

– Antrekket var en radikal forandring, skriver magasinet videre.

STILIG HERTUGINNE: Her er Meghan i blazer-kjolen. Hun kombinerte den med spisse pumps og en clutch-veske. Foto: AFP.

Det ser også ut til at hun har droppet den hudfargede strømpebuksen, som tidligere har blitt nevnt som en regel de britiske kongelige må følge.

Husker du? Hertuginne Meghan lurte denim-regel
Håret var satt opp i en knute, og sminken var holdt i hennes klassiske stil. I ørene hadde hun gulløredobber laget av juveleren Shaun Leane, som står bak flere av hertuginne Meghans smykker.

– Jeg syns Meghan er veldig modig og dristig. Hun er åpenbart åpen for å eksperimentere med ulike måter å bruke smykkene på, og hun bryter tradisjoner, sier Leane til People.

Han har blant annet laget et par klo-formede gulløredobber som hertuginnen fikk i gave av en nær venn.

– De er veldig sexy, sier han om øredobbene som har en prislapp på 2446 kroner.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.