Alt om Jennifer Lopez’ brudekjole

MANN OG KONE: Ben Affleck og Jennifer Lopez har feiret giftermålet.
MANN OG KONE: Ben Affleck og Jennifer Lopez har feiret giftermålet. VALERIE MACON / AFP

Når Bennifer feirer bryllup, spares det ikke på noe.

Først giftet superparet Jennifer Lopez (53) og Ben Affleck (50) seg i en liten, intim seremoni i Las Vegas. Ett bryllup var imidlertid ikke nok. I helgen var det duket for en storslått feiring hjemme i Georgia med familie og venner til stede.

Nå har superstjernen delt de første bildene av selve bryllupskjolen i siste nyhetsbrev fra On The JLo, hvor hun jevnlig slipper nyheter til fansen.

Og når det ikke var nok med ett bryllup, var det heller ikke nok med en kjole. Til den andre feiringen hadde Lopez hele tre brudekjoler som alle var spesialdesignet av Ralph Lauren. Hovedkjolen hadde høy hals og et stort skjørt med rysjer.

– Kjolene var som en drøm ... tusen takk Ralph Lauren, skriver Lopez i nyhetsbrevet.

På Instagram skriver merket at kjolen var inspirert av kjoler fra arkivet.

– Over 1000 håndlagde dresslommetørkler og 500 meter med stoff ble laget til rysjer og satt på for hånd, som skapte et voluminøst, stort og romantisk skjørt. Hvert lommetørkle blir et nostalgisk minne og et moderne arvestykke, mens de intrikate volangene blir et statement i håndverk og design, skriver merket til tegninger av kjolen.

Både Ben Affleck og deres til sammen fem barn skal også ha vært kledd opp av det samme merket ifølge Vogue. Affleck skal ha vært kledd i en hvit smokingjakke og hatt svarte bukser og sløyfe.

Hårstylisten til Lopez, Chris Appleton, skriver på Instagram at de ønsket å skape en klassisk look til bruden.

– Ser ut som en ekte dronning, fru Affleck, skriver Appelton på Instagram.

De to andre kjolene var langt mer feststemte. Begge kjolene var figurnære, den ene med perler og den andre med store utskjæringer. Sminken til den store dagen ble lagt av Mary Phillips.

Ifølge Vogue var også alle gjestene i bryllupet kledd i hvitt. Selve seremonien skal ha foregått i et metallrammeverk av en kirke som var satt opp spesielt for anledningen, med utsikt over North Newport River. Det skal ha vært store dekorasjoner med riddersporer som omkranset paret som ble viet av coachen Jay Shetty.

Etter vielsen fortsatte festen ifølge magasinet, med en cocktail-mottagelse, før middagen ble holdt på en låve. Det hele ble selvfølgelig også feiret med fyrverkeri, fordi hva ellers?

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?