Kate med ultraglamorøs kjole

GLAMORØS: Hertuginne Kate under en mottagelse på Buckingham Palace. Foto: Yui Mok/AP.

Hertuginnen (38) glitret i britisk design.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Med verdens øyne rettet mot «Megxit», altså prins Harrys og hertuginne Meghans exit fra det britiske kongehuset, holder hertuginne Kate og prins William koken i London.

Mandag deltok paret på UK-Africa Investment Summit på Buckingham Palace, og Kate var mer glamorøs enn vi har sett henne på lenge.

KJENDIS

Se hertuginne Kates stilforvandling

Kate kledde seg i en glitrende, rød kjole med paljetter og tyll fra det britiske merket Needle & Thread. Kjolen finnes i flere forskjellige lengder og snitt. Kjolen Kate brukte har en prislapp på rundt 6000 kroner. Kjolen ble kombinert med matchende røde pumps og en hard clutchveske.

KJENDIS

Kate shoppet for over 1. mill. i 2019

Hertuginnens hår var stylet i myke Hollywood-krøller, og sminken var holdt enkel med lett sotede øyne. I ørene hadde hun glitrende, røde øredobber.

STILIG EKTEPAR: Her er prins William og hertuginne Kate på vei inn til mottagelsen. William var kledd i dress, mens Kate sørget for glamouren i glitrende kjole. Foto: Yui Mok/REUTERS.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.