MinStil: Line Söderblom Alm

Line Söderblom Alm.

– Jeg er opptatt av god kvalitet og å ta vare på plaggene i garderoben min. Samtidig tenker jeg gjennom og planlegger kjøpene mine og har som regel at alt nytt må kunne kombineres med noe jeg allerede har, sier Line Söderblom Alm (30).

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Line Söderblom Alm.

Line Söderblom Alm. Foto: Instagram/linesoderblom

Line Söderblom Alm.

Line Söderblom Alm. Foto: Instagram/linesoderblom

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har tidligere tatt en prat med blant andre MARIE MURSTAD, ANNIKEN JØRGENSEN, Julie Thomsen og RIKKE SANDVOLD.

Nå har vi tatt en prat med Line Söderblom Alm, som jobber i PR-byrået Bestseller. Hun bor med samboeren sin Joakim på Kampen i Oslo.

– Akkurat nå holder vi på å totalrenovere leiligheten vår og venter vårt første barn til høsten. Så det mangler ikke prosjekter på «things to do»-listen vår om dagen akkurat...

– Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Jeg vil si jeg har en ganske enkel stil uten så mye «extra». Som regel ser du meg enten i helsort eller i en oversized, flagrende sommerkjole. I skapet hos meg finner du en blanding av selvsydd, klassikere og kupp. Fargeskalaen i garderoben min skifter med årstidene og våkner på en måte litt til liv om sommeren. Jeg inspireres av omgivelsene mine og er heldig som har en hverdag omgitt av fantastiske brands, kolleksjoner og kule kollegaer som aldri slutter å inspirere.

– Hvilke nøkkelplagg finner vi i din garderobe?

– Hvite skjorter og blazere! Jeg er superfan av blazeren og elsker hvor enkel den er, samtidig som den kan sette prikken over i-en på ethvert antrekk.

– Ditt beste second hand/vintage-kupp?

– Jeg er en sucker for gode kjøp, og elsker å browse bra second hand- og vintage butikker. Jeg er ofte på utkikk etter kjoler i fine stoffer man kan gjøre noe med eller blazere. Jeg fant en Acne blazer på Beacons Closet i NY for mange år siden, den er fortsatt en sikker vinner i garderoben min, sier Söderblom Alm og fortsetter:

– Det beste kuppet er det vel egentlig ikke jeg som har gjort, men jeg fikk en vintage Louis Vuitton Keepall i bursdagsgave av Joakim for et par år siden. Den er jeg veldig glad i!

– Hva står øverst på ønskelisten akkurat nå?

Hvis vi ser bort ifra nye terrassemøbler og barnevogn, er garderoben min klar for en Annecy coat fra Toteme til høsten.

– Er du en som planlegger antrekk dagen i forveien?

– Jeg har alltid tenkt at jeg skal være en sånn som planlegger og legger frem kvelden før, men hver gang jeg prøver på det blir det helt feil og kleskrisen oppstår. Jeg kler meg etter dagsform og humør og det er det ikke alltid like lett å forutse...

– Ditt beste skjønnhetstips?

– Solfaktor, Glossier boy brow og overnight mask fra Origins.

– Du har totalt kleskrise, hva gjør du?

– Jeg kjører helsort, sneakers og solbriller! Det blir aldri feil.

– Har du et favorittplagg i klesskapet?

– Det blir på en måte to plagg, men jeg har en sort dress fra Vila som har vært min redning både til hverdag og fest de siste tre årene. Både buksen og blazeren er helt perfekt, og er like fine hver for seg som sammen.

– Gjør du noen bærekraftige valg i garderoben?

– Jeg er opptatt av god kvalitet og å ta vare på plaggene i garderoben min. Samtidig tenker jeg gjennom og planlegger kjøpene mine og har som regel at alt nytt må kunne kombineres med noe jeg allerede har. Jeg prøver å selge eller gi bort alt jeg har i garderoben som ikke brukes og jeg sjekker alltid tise før jeg kjøper noe nytt i butikk.

– Hvilken trender har du troen på akkurat nå?

– Jeg er egentlig ikke så oppdatert på trender om dagen, men jeg har alltid troen på sommergarderoben med lange, blomstrete kjoler og hawaianas.

– Har du noe du alltid er på jakt etter?

– Jeg tror jeg aldri kommer til å slutte å lete etter den perfekte krispige hvite skjorten, den perfekte t-skjorten og drømmejeansen i riktig vask og passform.

– Hva ser vi deg aldri i, og hvorfor ikke?

– Jeg mener at man aldri skal si aldri, samtidig klarer jeg ikke å se for meg at jeg skal ønske magetoppen velkommen inn i garderoben igjen.

– Ditt aller beste motetips?

– Bruk tid i din egen garderobe, finn ut hva som funker for deg og kle deg for deg selv. Bli inspirert av andre, men unngå å kopiere. Og kanskje det viktigste av alt; det er lite som slår et godt smil!

Publisert: