Amelia Windsor er det kongelige stilikonet du må vite om

STILIKON: Du vil nok se langt mer fra Amelia Windsor i fremtiden. Foto: Matt Crossick/Pa Photos.

Det britiske kongehuset har fått et nytt stilikon, modellen Amelia Windsor (23).

Iben Kalberg
Publisert:

Amelia Windsor er nummer 39 i arverekken til den britiske tronen, og kusine av prins Harry.
I tillegg er hun modell for modellbyrået Storm (som blant står bak suksessen til Kate Moss) og har en stil som er lett å la seg imponere og inspirere av.

Hertuginne-duoen Kate og Meghan er nemlig ikke de eneste kongelige som skaper overskrifter innenfor moteverden. Den 23 år gamle modellen har de siste årene gjort seg kjent som en av Storbritanias stigende motestjerner som blant annet er blitt omtalt i britiske Vogue.

Windsor har markert seg tydelig med sine mønstrete kjoler og avslappede stil, og i motsetning til de andre kongelige har Amelia en mer utradisjonell tilnærming.

KLÆR

MEGHAN VALGTE UTRADISJONELT

På Instagram deler hun flittig bilder av stilen sin og beviser hvorfor hun blir omtalt som den nye motestjernen:

KJENDIS

HERTUGINNE MEGHAN MED SØT HYLLEST TIL SØNNEN

Selv om 23-åringen er utradisjonell i bruk av sosiale medier er hun i likhet med de andre kongelige samfunnsengasjert. I fjor lanserte Windsor en skokolleksjon i samarbeid med Peoelope Chilvers, hvor 20 prosent av inntektene ble donert til veldedighet som hjelper barn rammet av krig. På Instagramprofilen til Windsor kommer det også frem at hun er ambassadør for «No More Plastic».

Vi kommer nok til å se mye av Amelia Windsor fremover.

Her er noen av antrekkene hun har imponert med hittil:

STILFULL: Amelia i grønne toner og veske fra Dior på et Dior-show i Paris tidligere i år. Foto: Anne-Christine Poujoulat / AFP
PÅ SOMMERFEST: Windsor ankom i en rød minikjole og med den ikoniske «Saddle bag» fra Dior. Foto: Doug Peters / Pa Photos.
LUKSUS: Amelia hadde på seg en gjennomsiktig Dior-kjole med matchende undertøy under fashionweek i 2017. Foto: Patrick Kovarik / AFP.
MOTEENTUSIAST: Amelia ofte å se moteuker og har vært modell for store merker som Dolce & Gabbana. Hun har også jobbet for Chanel og vært på internship hos Bvlgari. Foto: Doug Peters / Pa Photos.
SATIN OG SNEAKERS: Windsor overrasket tidligere i år i en lang, vakker satengkjole kombinert med hvite sneakers. Foto: Ian West / Pa Photos.
KONGELIG BURSDAG: Marina (venstre) og Amelia Windsor, ankommer St. Pauls Cathedral i London for en nasjonal tjeneste av takknemlighet for å feire dronning Elizabeths 90-årsdag. Foto: Steve Parsons / Pa Photos.
Publisert: