Rihanna på turne i antrekk fra dansk klesfavoritt

BRUKER DANSK DESIGN: Superstjernen, her på Billdoard Music Awards tidligere i år, har fått oppmerksomheten opp for det danske klesmerket Ganni. Foto: Getty Images

Superstjernen har fått øye for det danske klesmerket og kjendisfavoritten Ganni.

Camilla Christensen
Publisert:

Rihanna reiser for tiden verden rundt på sin egen «Anti World Tour» og holdt tidligere denne uken konsert i den italienske motemetropolen Milano. Etter konserten byttet artisten fra sceneantrekket over til et blomstermønstret antrekk fra det danske merket Ganni, og bilder av den vakre sangeren i en trendy «undertøyskjole» og jakke var fort ute på sosiale medier.
Undertøyskjolen er et av de heteste plaggene i motebildet denne sesongen, og kan blant annet styles med en enkel t-skjorte under. Blomstermønster er virkelig i vinden denne sommeren og har du et plagg med dette mønsteret kan resten av stylingen gjerne være veldig enkel. Rihanna har tatt de to blomstermønstrede plaggene sammen, noe som er helt greit. Matchende sett har vi sett mye denne sesongen, noe som gjør det å pynte seg mye lettere.

LIVSSTIL

Hjemme hos motegründer og Ganni-innhaver Anett Ringstad

Klesmerket Ganni startet i Danmark i 2000, men fikk ikke sitt skikkelige gjennombrudd før i 2008. Merket har som hovedmål å være avslappet, chic og hverdagslig, og har på kort tid tatt norske jenter og selv internasjonale stjerner med storm. Det danske favorittmerket er et av de skandinaviske merkene som har markert seg mest den seneste tiden, og setter et utmerket eksempel på hvor bra design fra Skandinavia kan være!

NYHETER

Supermodellene stilte opp for Rihanna

untitled linkuntitled linkuntitled link
Publisert: